Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek egy párkapcsolatban mennyire befolyásoló tényező a politikai nézet, ha a másik fél másik pártot vagy irányvonalat preferál? Mennyiben vezethet ez konfliktusokhoz a mindennapokban?
Figyelt kérdés
#párt #politika #szerelem #kapcsolat #párkapcsolat #pár #tulajdonság #konfliktus #nézet #preferencia
2018. ápr. 5. 19:28
11/13 anonim válasza:
Nem befolyasolo, legalabbis nem ilyen ertelemben, hogy nem ugyanarra szavazunk. De Fideszessel nem jarnek, en sem hiszem, hogy megtalalnank a kozos hangot egy olyan ostoba emberrel, aki beveszi a kormanypropagandat. (Nem veletlen, hogy a nyugdijasok utan most a kozmunkasoknal kampanyoltak es hogy total kihagyjak az egeszbol a fiatal ertelmiseg reteget, szerencsetlenek csak a nyugdijasokat tudjak beparaztatni, illetve az olyan ertelmes embereket, mint a kozmunkara szorulok es hasonlokat...) Olyan emberrel se jarnek aki azt mondja, hogy o abszolut leszarja a politikat es szavazni se megy el. De hogy a Fideszen kivul ki mire adja le az x-et, az lenyegtelen a mindennapi eletunk soran.
12/13 anonim válasza:
Nálam nagyon. Én gyűlölködő emberrel nem tudok barátkozni sem, nemhogy szexelni.
13/13 Noblesse Oblige válasza:
Semennyire.
A családunkban mindig vita volt a poltikából és mindig veszekedés ment azon, hogy ki kinek a táborába tartozik (ez szavazáskor felerősödött).
Így én kimondottan kiütést kapok a témától családon belül. Nem érdekel, hogy a párom kire szavaz. Ő sem kérdez engem. Szoktunk a politikáról beszélgetni (én jobban képbe vagyok) inkább azt vitatjuk meg akkor is, hogy mit gondolunk az adott hírről/eseményről, esetleg lehetett-e volna másképp csinálni a dolgokat. Szóval inkább elemezzük a politikai eseményeket. De én senkit nem akarok meggyőzni, vagy párt mellett kiállni.
Mindkettőnk megvan, kit pártól, de fogalmam sincs kit választ a párom és viszont. És szavazás után is ez így lesz.
Nem engedem be a politikát ennyire a magánéletünkbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!