Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor értitek meg, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értitek meg, hogy a magabiztosság fontosabb mint a pénz és kigyúrtság?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, saját példát hozok! 24 éves koromig önbizalomhiányos, csajozni nem tudó béna voltam, minden nö levegönek tekintett. Erölködtem a gyúrással, azt hittem, ha 9% a testzsírom akkor még nem lehet csajom, de ha 8% lesz akkor már jól leszek. Teljesen belebzultam ebbe. Közben hajtottam a pénzeket, 25 évesen már saját vállalkozásom volt, vettem hitelre egy új 3-as BMW-t, béreltem egy másfél szobás lakóparki lakást. Mégse lett csajom! Azt hittem ahhoz 5-ös BMW kell meg saját lakás. Valójában ezzel fizetös, hajtós nöket lehet felszedni, ha nem zavar hogy mellöled is elmegy az öreg milliomosokhoz (ismerek sok ilyet). Aztán családi tanácsra elmentem egy pszichiáterhez tréningre, nem gyógyszerezésre! 2 év kezelés után azon kaptam magam, hogy teljesen más lett a kiállásom, a gyönyörü pénztáros és eladó lányok flörtöltek velem, akik eddig úgy szolgáltak ki, hogy rám se néztek. Pedig akkor már a kondizást is abbahagytam és anyagilag is ugyanúgy álltam. Lettek is szép barátnöim! Aztán 30 évesen egy családi tragédia és csúnya szakítás után összezuhantam. Lefogytam csont és börre, elszállt az önbizalmam teljesen. Azon kaptam magam, hogy újra láthatatlan lettem. De komolyan!

Rájöttem, hogy minden az önbizalommal függ össze, ösztönösen megérzik a csajok! Egy 10 éves autóval, edzés nélküli testtel könnyebb nöt találni mint ha egy önbizalomhiányos gyökér vagy új BMW-vel és kigyúrva. Saját magamon tanultam meg.

2022. ápr. 6. 13:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szia, nem a nök lapjából van, spirituális ember lettem mégha ez neked nöklapja is. Igen, jobb helyzetben vagyok, de magamnak értem el! Nincsenek gazdag szüleim és pénzem se volt. Alkamazottból küzdöttem fel magamat, ott mertem hagyni az állásomat a bizonytalanért, hónapokig szinte csövesként éltem, mert nem volt az elején bevételem és megélhetésre kértem kölcsön.
2022. ápr. 7. 07:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mitől lesz az embernek önbizalma? A pozitív visszajelzésektől. Attól, hogy csinálsz X dolgot, amiben fejlődsz, egyre jobb leszel és e miatt kapsz egy csomó megerősítést, hogy igen te jó vagy, csináld tovább.

CSajozásban is akkor lesz önbizalmad, ha kapsz visszajelzést. Ha én most odamennék 1000 nőhöz, 1000 visszautasítást kapnék, ezek közül nagyon sok igencsak megalázó és durva lenne. Miért? Mert nincs jó külsőm, nincs jó szövegem, se semmilyen dolog amivel "felvághatnék" (pénz, státusz, vagyon, menő autó stb).

A legtöbben azért kezdene kel gyúrni, hogy jobban nézzenek ki, ergo több pozitív visszajelzést kapjanak a másik nemtől (vagy ugyanattól, ízlés dolga), emiatt az önbizalmuk is arányosan fog nőni.

A magabiztosság is egy olyan dolog, hogy abban lehet valaki magabiztos, amiben jártas, gyakorlott.

A munkámban magabiztos vagyok szinte mindig, mert régóta csinálom és kevés újdonság van már benne. De pilótaként hogyan lennék magabiztos, amikor életemben nem vezettem repülőt? Vagy hogyan legyek magabiztos bármi olyan dologban amit soha nem csináltam? Aki mégis az, azok általában pszichopaták...

Csak úgy önmagában NEM létezik magabiztosság és önbizalom. Az extrém nárcisztikus személyeknél esetleg, de őket meg nem fogják komolyan venni, csak beképzelt idiótáknak tekinti őket mindenki.

A te bajod az volt, hogy extrém igényeket támasztottál magad felé és soha semmivel nem elégedtél meg, állandó kisebségi komplexusod volt és nem vetted észre a kínálkozó lehetőségeket emiatt, túlzottan leszűkítetted a céljaid (kocsi, ház gyúrás) és csak azokra koncentráltál, minden mást kizártál.

2022. ápr. 7. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!