Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor értitek meg, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értitek meg, hogy a magabiztosság fontosabb mint a pénz és kigyúrtság?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, saját példát hozok! 24 éves koromig önbizalomhiányos, csajozni nem tudó béna voltam, minden nö levegönek tekintett. Erölködtem a gyúrással, azt hittem, ha 9% a testzsírom akkor még nem lehet csajom, de ha 8% lesz akkor már jól leszek. Teljesen belebzultam ebbe. Közben hajtottam a pénzeket, 25 évesen már saját vállalkozásom volt, vettem hitelre egy új 3-as BMW-t, béreltem egy másfél szobás lakóparki lakást. Mégse lett csajom! Azt hittem ahhoz 5-ös BMW kell meg saját lakás. Valójában ezzel fizetös, hajtós nöket lehet felszedni, ha nem zavar hogy mellöled is elmegy az öreg milliomosokhoz (ismerek sok ilyet). Aztán családi tanácsra elmentem egy pszichiáterhez tréningre, nem gyógyszerezésre! 2 év kezelés után azon kaptam magam, hogy teljesen más lett a kiállásom, a gyönyörü pénztáros és eladó lányok flörtöltek velem, akik eddig úgy szolgáltak ki, hogy rám se néztek. Pedig akkor már a kondizást is abbahagytam és anyagilag is ugyanúgy álltam. Lettek is szép barátnöim! Aztán 30 évesen egy családi tragédia és csúnya szakítás után összezuhantam. Lefogytam csont és börre, elszállt az önbizalmam teljesen. Azon kaptam magam, hogy újra láthatatlan lettem. De komolyan!

Rájöttem, hogy minden az önbizalommal függ össze, ösztönösen megérzik a csajok! Egy 10 éves autóval, edzés nélküli testtel könnyebb nöt találni mint ha egy önbizalomhiányos gyökér vagy új BMW-vel és kigyúrva. Saját magamon tanultam meg.

2022. ápr. 6. 13:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De valakinek kocsi meg pénz kell az önbizalomhoz
2022. ápr. 6. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

A magabiztosság önmagában nem ér semmit.Ha valaki ronda, semmi értéket nem tud felmutatni, nincs egzisztenciája, azt mindenki csak egy beképzelt lúzernek fogja tartani.

Az önbizalom azokon segít, akiknek minimum átlagos a külsője, vannak belső értékei és egy minimális egzisztenciája.

2022. ápr. 6. 13:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A magabiztosság kevés. A sármos külső és a lehengerlő stílus is ugyanannyira fontos a sikeres csajozáshoz.
2022. ápr. 6. 14:16
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Kigyúrt gazdagok hasukat fogva gurultak a nevetéstől a kérdés alatt, még a könnyük is kicsordult.

Még úgy is, hogy a kérdés kamu, és minden ehhez igazodik benne.

2022. ápr. 6. 14:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt van egy nagy csúsztatás. Mert te azt sugallod, hogy akinek van bmw, meg lakás az csak önbizalomhiányos balek lehet belül. Miért ne lehetne valakinek önnön igénye ezekre a dolgokra, mert mondjuk igényesebb személyiség, és mellette egészséges önbizalma? 32f
2022. ápr. 6. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Miért lenne fontosabb? Minden lány a legjobbat, legerősebbet, leggazdagabbat szeretné magának.
2022. ápr. 6. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nevezzük inkább emberismeretnek és önismeretnek. Aki képes kívülről látni magát és reálisan felmérni, hogy a másik hogy ítéli őt meg, annak könnyebb a kapcsolatteremtés.

A magabiztosság sok emberből hiányzik ilyen szempontból, de azért ha valaki túltolja, könnyen tűnik erőszakosnak, szánalmas nyomulásnak.

2022. ápr. 6. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki átnéz rajtad, hogyan legyen önbizalmad? Ha folyton azt érzed, te nem érsz annyit mint mások, akkor lehetsz akármilyen kigyúrt, sosem lesz önbizalmad. (ez is saját tapasztalat)
2022. ápr. 6. 18:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van abban, hogy van aki másfajta, de nagyon sokat látok olyat mint én. Ez a többség. Nekem az segített az önbizalmamon, hogy a pszichiáterrel beszégettem! Rávezetett dolgokra.m, hogy értékeljem saját magam és amit elértem. Amikor megvolt a hitelre a BMW, azt se hittem eredménynek, mert másnak nagyobb és jobb autója van hitel nélkül. Mindig gazdagabb és komolyabb emberekhez néztem magam. Mit akarhatna tölem ez a csaj? Hiszen csak bérlem a lakásom, a konditeremben a másik srácnak 3 saját lakása van, biztos öt választja inkább. Ilyeneket gondoltam. Aztán a pszichiáter megtanított rá, hogy igenis büszke lehetek mindenre, nem szégyenkeznem kell mert másnak magángépe van.
2022. ápr. 6. 20:51
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Ezt a nők lapjából másoltad ide, és már ott is úgy futott, mint "olvasói levél"?

De oké, fogadjuk el, hogy igaz a történet. Ami egy olyan férfiről szól, aki sokkal jobb helyzetben van, mint az átlag, mégis azt hiszi ő semmi.

Ez tényleg kóros kishitűség.

Ha ebből vissza tudsz jönni átlagember szintre és nem vagy egy gnóm külsőre, lesz csajod, mert a többségnek van párkapcsolata.

Sőt, harmincasként sokkal könnyebb, mint huszonévesen.

Szintén saját tapasztalat, túl vagyok már mind a kettőn.

2022. ápr. 6. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!