Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfiként kikezdenél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiként kikezdenél nálad 8 évvel idősebb nővel, ha egyébként a korán kívül minden mással elégedett lennél? Vagy 30-as férfiként inkább a 20-on éves csajokat preferálod?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 5. 20:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Na erre kivancsi leszek, majd ird meg,hogy hogy alakult
2022. ápr. 6. 09:22
 22/46 anonim ***** válasza:
48%
Valszeg nem gyerdket csaladot tervez. Igy johogy nem számít neki a kor kit d.g pár évig.
2022. ápr. 6. 09:30
 23/46 anonim ***** válasza:

44 éves nő vagyok.

Nagyon nem mindegy, hogy a “30-as” az egészen pontosan 31-32-33 vagy épp 38-39.

ha közelebb a 40-hez, akkor tényleg nem tudom, mit kell a korom bohóckodni, nem gyerek már egyik sem, meg nem tini, hogy 14,5 éves vagyok meg ilyenek…

Egyébként a “30-as férfi” szeretne gyereket, családot? Mert más akkor, ha igen (40 feletti nőtől nem szerencsés, gondolj bele, mire megismerkednek, kialakul egy normális kapcsolat, elköteleződnek, közös döntés a gyerekvállalásról aztán már ott van 45 évesen a nő, úgy meg bocsánat, de nonszensz…)

De az is lehet, hogy a “30-as” férfiismerősöd (te?) elvált, esetleg neki is vannak gyerekei (főleg, ha mondjuk 38-39 éves)- akkor meg miért ne kezdhetne a nála idősebb nővel? Gondolom nem az újabb gyerekvállalás lenne a cél…

…én nem kezdenék zokogni, ha egy agyilag, érzelmileg és egzisztenciálisan is korának megfelelő szinten lévő, hozzám hasonló értékrendű stb. 39 éves férfi érdeklődne (és persze: nem szeretne gyereket vagy épp van neki, nem az ingatlanom lenne a legnagyobb vonzerőm meg ilyesmi…)

…ha tényleg csak az ismerősöd, akkor ne ajánlgassál neki senkit, éljed a te életedet, szerintem tudni fogja, melyik nőt válassza :)

2022. ápr. 6. 10:17
 24/46 A kérdező kommentje:

A korok 32 F, 22 N, 39 N .

Szerintem az ismerősöm sem tudja még, hogy mit akar pontosan. Ráadásul a fiatalabb csaj nagyon szép, modell alkat, de alacsony, az ismerősöm nagyon jóképű és magas, izmos, az idősebb nő, viszont arcra helyes, de telt, viszont ugyanúgy alacsony. Szóval szerintem abszolút a fiatalabbal illik jobban össze, ha csak a külsőt nézzük. Nem értem, miért vacillál. Én mindhármukat ismerem, de a nőneműeket csak futólag.

2022. ápr. 6. 13:19
 25/46 anonim ***** válasza:

A modellalkatuak helyett nem ritka az, amikor az asszonyosabb tipust választják a jo pasik is, mégha lóg is a csöcse, tokája vagy bármi.

En is tapasztaltam már ilyet nem is egyszer hogy sorban allók között olyan lett a befuto, aki ránézésre sem a pasihoz illene.

2022. ápr. 6. 13:35
 26/46 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha szegêny 22 éves lány ezt látná,sose kellene neki ez a férfi. Kinek kellene egy olyan férfi,aki vacillál azon,hogy kell e neki,avagy sem.
2022. ápr. 6. 14:08
 27/46 anonim ***** válasza:
És miért tartja éretlennek a 22 évest?miben?ez is fontos….meg az is,hogy milyen téren irányítják a szülei
2022. ápr. 6. 14:10
 28/46 anonim ***** válasza:
Az idosebb nonek miert nincsen kapcsolata?hazassag v gyerek….erdekes….
2022. ápr. 6. 14:20
 29/46 anonim ***** válasza:
Addig-addig gondolkodik a kedves ismerősöd,míg valamelyik nő meg nem unja, aztán majd ő dönt helyette :D jól magara marad, meg is érdemli
2022. ápr. 6. 14:46
 30/46 A kérdező kommentje:

Na ez meg a másik, ami miatt nem értem a vacillálását. Az idősebb nő már elvált és van 2 gyereke!!!!!!

Az ismerősöm szerint a fiatalabbnak a szüleinek nem tetszik, ha 27 év felettivel ismerkedik. Ebben irányítják, hogy a szabadidejében hova mehet, meddig, mert velük lakik.

Ja és az ismerősömnek sincs gyereke és nem is akar. Akkor mihez kezdene más 2 gyerekével??????

2022. ápr. 6. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!