Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiként kikezdenél nálad 8 évvel idősebb nővel, ha egyébként a korán kívül minden mással elégedett lennél? Vagy 30-as férfiként inkább a 20-on éves csajokat preferálod?
44 éves nő vagyok.
Nagyon nem mindegy, hogy a “30-as” az egészen pontosan 31-32-33 vagy épp 38-39.
ha közelebb a 40-hez, akkor tényleg nem tudom, mit kell a korom bohóckodni, nem gyerek már egyik sem, meg nem tini, hogy 14,5 éves vagyok meg ilyenek…
Egyébként a “30-as férfi” szeretne gyereket, családot? Mert más akkor, ha igen (40 feletti nőtől nem szerencsés, gondolj bele, mire megismerkednek, kialakul egy normális kapcsolat, elköteleződnek, közös döntés a gyerekvállalásról aztán már ott van 45 évesen a nő, úgy meg bocsánat, de nonszensz…)
De az is lehet, hogy a “30-as” férfiismerősöd (te?) elvált, esetleg neki is vannak gyerekei (főleg, ha mondjuk 38-39 éves)- akkor meg miért ne kezdhetne a nála idősebb nővel? Gondolom nem az újabb gyerekvállalás lenne a cél…
…én nem kezdenék zokogni, ha egy agyilag, érzelmileg és egzisztenciálisan is korának megfelelő szinten lévő, hozzám hasonló értékrendű stb. 39 éves férfi érdeklődne (és persze: nem szeretne gyereket vagy épp van neki, nem az ingatlanom lenne a legnagyobb vonzerőm meg ilyesmi…)
…ha tényleg csak az ismerősöd, akkor ne ajánlgassál neki senkit, éljed a te életedet, szerintem tudni fogja, melyik nőt válassza :)
A korok 32 F, 22 N, 39 N .
Szerintem az ismerősöm sem tudja még, hogy mit akar pontosan. Ráadásul a fiatalabb csaj nagyon szép, modell alkat, de alacsony, az ismerősöm nagyon jóképű és magas, izmos, az idősebb nő, viszont arcra helyes, de telt, viszont ugyanúgy alacsony. Szóval szerintem abszolút a fiatalabbal illik jobban össze, ha csak a külsőt nézzük. Nem értem, miért vacillál. Én mindhármukat ismerem, de a nőneműeket csak futólag.
A modellalkatuak helyett nem ritka az, amikor az asszonyosabb tipust választják a jo pasik is, mégha lóg is a csöcse, tokája vagy bármi.
En is tapasztaltam már ilyet nem is egyszer hogy sorban allók között olyan lett a befuto, aki ránézésre sem a pasihoz illene.
Na ez meg a másik, ami miatt nem értem a vacillálását. Az idősebb nő már elvált és van 2 gyereke!!!!!!
Az ismerősöm szerint a fiatalabbnak a szüleinek nem tetszik, ha 27 év felettivel ismerkedik. Ebben irányítják, hogy a szabadidejében hova mehet, meddig, mert velük lakik.
Ja és az ismerősömnek sincs gyereke és nem is akar. Akkor mihez kezdene más 2 gyerekével??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!