Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen miért csinálják ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért csinálják ezt az idősebb nők?

Figyelt kérdés

Elkezdek velük beszélgetni, (ilyen 35-50 éves hölgyek) és mindig megkérdezik, hogy észrevettem-e a korkülönbséget, meg hogy milyen fiatal vagyok... Utána meg hogy másra ne számítsak a beszélgetésen kívül. De ha csak ennyit akarnak, akkor minek húztak jobbra??? Tényleg csak beszélgetni ?

22/F

2022. márc. 17. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, hogy elsőre nem volt egyértelmű, hogy ennyire fiatal vagy, esetleg kíváncsiságból, mert nem hitték el, hogy direkt húztad jobbra őket.
2022. márc. 17. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen megértem őket, a helyükben te komolyan vennéd magad?
2022. márc. 18. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha a 35 éves nő 22 éves létedre neked az anyád kategória...?

akkor még az se vesz komolyan, aki egyébként ilyen korú fiút keres.

2022. márc. 18. 00:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 incelen kívül remélem jön olyan ember akinek van is tapasztalata a nőkkel.
2022. márc. 18. 00:55
 5/8 anonim ***** válasza:
98%

Legyezgeti a hiúságát, hogy egy 22 évesnek tetszik, és szivesen megfektetné, de ennyi. Tényleg maximum egy kis egobooster beszélgetés, amire számíthatsz.

Azért húzott jobbra, amiért te őt. Amúgy lehet, hogy ő téged idősebbnek gondolt, és ha mondjuk 28-30 lennél, akkor egy kis alkalmi szex is összejöhetne. De egy 22 éves még nagyon tacskó, és 35 felett már a kutyának sincs kedve tanítgatni.

2022. márc. 18. 04:48
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Pár évvel idősebb emberekről úgy beszélsz, mintha az anyád korosztálya lenne 😂 Jézusom.
2022. márc. 18. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
A 2-es incel vagyok. A te korodban bőven 35-45 nőket dugtam, pontosan tudom h kapásból miért nem vesznek komolyan, illetve téged miért nem fognak továbbra sem, egyik oka h itt hisztikézel. Nekik karizma kell nem toporzékolás.
2022. márc. 18. 11:16
 8/8 A kérdező kommentje:

#5 Voltam már Tinderről idősebb nővel, de ők teljesen máshogy viselkedtek, lazábbak és közvetlenebbek voltak, nem érződött, hogy olyan nagy korkülönbség lenne köztünk. De mostanában sokkal több az olyan, aki távolságtartó. Úgylátszik ez egyénfüggő akkor.

#6 Nemkéne nyugtatóra bort inni, itt senki nem beszélt úgy a hölgyekről.

#7 Ok, incel.

2022. márc. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!