Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a Tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a Tinderen?

Figyelt kérdés
Rám írt. A pali tudta az első perctől, hogy komoly kapcsolatot keresek. Elkezdtem megkedvelni, elhívott randizni most szombatra, de tegnap este leépített azzal, hogy a mai randi mégse lesz jó, mert bár tetszem, de ő nem kész egy kapcsolatra. De akkor meg minek írt rám és minek hívott el? Ezt nem tudta az elején? Én komolyan nem értem, hogy miért turáztat engem így valaki?

2020. aug. 8. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Talált olyat aki nem akar komolyat és neki hazudni sem kell, míg neked kellene. Alapvetően vállalhatatlan morálisan, de legalább nem hülyített sokáig.

Ui: Ha komolyat keresel, akkor nem ártana komolyabb oldalon tenni és nem a Gyülevész Bohócok Klubjában, ami most épp "Tinder" gúnynéven fut. A Tinderen lévő emberek nem igazán erre rendezkedtek be. Persze most majd jól lepontoznak, meg előadja 1-1 személy, "bezzeg ők igen", de azért... nem jellemző.

2020. aug. 8. 13:25
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
Edricus-hoz hozzàtenném, hogy bennevan még a kamuképes regisztràció is a pakliban.
2020. aug. 8. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

2.

Tényleg, köszi a kiegészítésed. Ezen kamuk egyik része a sima trollok, a másik pedig az oldal által fizetett figurák kamu-profiljai, amik pontosan azért jöttek létre, hogy többen nyomuljanak rá és legyen forgalom.

2020. aug. 8. 13:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah az utolsó itt nem játszik most, mert láttam webcamon, szóval ő volt az.
2020. aug. 8. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg akart fektetni de aztán rájött, hogy nem járna jól vele!
2020. aug. 8. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Béna, én végigvittem volna aztán elghostingolok :D
2020. aug. 8. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
6-os gratulálok ott várt volna rád és te nem lettél volna ott mert szó nélkül eltünsz.igazi uriember vagy hallod.ebbe semmi jó nincs
2020. aug. 8. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Még az is lehet, hogy akart kapcsolatot, csak beijedt.
2020. aug. 8. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!