Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiként kikezdenél nálad 8 évvel idősebb nővel, ha egyébként a korán kívül minden mással elégedett lennél? Vagy 30-as férfiként inkább a 20-on éves csajokat preferálod?
9# Erre én is kiváncsi lennék a 38-as nő helyében.
Átmenetre, pár évre jó? Vagy mi a terv?
Mert a huszonévesek még oké, hogy csak mennek a f.rkuk után ész nélkül, de egy 30 as is? Meg a 40 es is a 6 os válasz alapján??
Mindig is fiatalabb pasijaim voltak es 80% ban hosszutavu kapcsolat. Osszekoltozos egyutt elos. En egyszeruen fiatalos vagyok. Most is siman letagadjatok 10-12 evet 😁
Eddig a gyerekeimmel is jol kijottek. Nekem is lenduletet astak. En jol erzem magam veluk. A korosztalyom neha nekem tul sok. Tul oreg. Tul merev.
Nem. Fiatalabbal. Egy 38 éves nővel (főleg ennél öregebbel) hogy a francba tervezel? X évig eltart az egész, mire eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy igazán komoly kapcsolatba kezdjetek (házasság, gyerekek) addigra (nem sértésből írom) a nő megöregszik, gyereket nem tudtok vállalni, klimax...
Ezért is van "tülekedés" a 20-35 éves nőkért a még saját családdal nem rendelkező férfiak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!