Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 éves nő megbízhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves nő megbízhat egy idősebb férfiben ?

Figyelt kérdés

20 vagyok, ő 43.

Edzőteremből ismerjük egymást. Azt mondta fantasztikusan jól esik neki hogy vonzódom hozzá és ő is így érez velem kapcsolatban, de a nagy korkülönbség miatt kéri hogy gondolkodjam még ezen, mert szerinte ez miatt hosszútávú kapcsolatban nagy az esélye hogy problémássá válnak a dolgok.

És hogy szerinte ez néhány évig lehet működőképes,de ha ez a pár év mindkettőnket boldoggá tesz testileg-lelkileg akkor ennek tudatában nincs probléma, de mindenképpen gondoljam át nagyon nagyon alaposan.

Barátnőm azt mondja hogy ha ezt mondta akkor szerinte egy úriember akiben meg lehet bízni.

2022. márc. 25. 22:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg egy hülye! Én nem akadékoskodnék!
2022. márc. 25. 22:35
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is egy hülye, én baromira örülnék a helyében és nem ilyen lebeszélő dolgokat hangoztatnék

F/52

2022. márc. 25. 22:41
 3/15 anonim ***** válasza:

Azt mondjak a ferfiak amit hallani akarsz, ha meg akarnak kapni.

Ezt nem mondta baratnod?

Szerintem azert mondta azt a par eves testi lelkis dolgot, mert ezzel akart tesztelni hogy mennyire vagy olyan no akinek megfelel hogy barmikor eldobjak majd.

2022. márc. 25. 22:48
 4/15 A kérdező kommentje:

# 3

az öregedésről is beszélt, hogy szerinte azért pár év működhet mert azért ahogy egy férfi 50 hez közel jut és utána, erősen látszódni kezd az öregedés testileg és pszichésen is

2022. márc. 25. 22:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Most itt miért az a kérdés hogy "meglehet-e benne bízni" kijelentette hogy szerinte csak néhány évig fog működni ez vagyis néhány év múlva lelép vagy egy a többi eset közül és ennyi. Megkérdezte akarod-e ezt, építeni egy kapcsolatot ami tulajdonképpen nem fog sokáig tartani.
2022. márc. 25. 23:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Szepen fogalmazott, es probalta kimagyarazni de a lenyeg ugyanaz. Egy ideig jo leszel de keszulj fel, hogy barmikor vege lehet.
2022. márc. 25. 23:51
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
A kerdes inkabb az h egy 43 eves ferfi megbizhat-e egy 20 eves noben, vagy ugy egyaltalan barmilyen noben.
2022. márc. 26. 01:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal inkább jól látja a pasas. Ötveniksz évesen fiatalabb nem lesz már. Te lassan elérsz majd a gyereket akarsz korszakba és jó eséllyel családot akarsz alapítani, amihez neki ötven évesen lehet, hogy már nincs kedve. Itt mindig mindenki démonizálja az idősebb férfi-fiatalabb nő viszonyt, mint ha mindig egy számító gazember lenne a másik. Pedig szerintem a pasas nagyon korrektül leírta a szitut, csak senki nem vette a fáradtságot, hogy átgondolja.

Meg aztán lehet, hogy pár év múlva már a szexuális performansz sem lesz az igazi és lehet, hogy csúnyán fog öregedni. Miközben Te életed virágában leszel még.

Fontold meg amit mondott, mert nem mondott hülyeségeket. Ha belefér, hogy összejártok és egy lazább kapcsolat legyen, nyaraltok utaztok együtt meg ilyenek, de nem Ő lesz életed párja, hajrá. Szerintem korrekt volt veled.

2022. márc. 26. 05:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Mióta ismered ? Ő már fiatalabb nem lesz. Te meg nagyon fiatal vagy ,ez már nagy korkülönbség. Csatlakozom a többiekhez. Azt mondja amit hallani akarsz. Nem lesz életed párja.
2022. márc. 26. 06:16
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálatos módon miután kidob nem fognak selejtes árúként tekinteni rád.

Pedig te is megérdemelnéd azt a szemétséget amit most a korosztályodbeli férfiakat teszel.

Amikor majd 30asként csak kiéget pasikkal randizol, jusson majd eszedbe hogy hibás ezekért te vagy.

2022. márc. 26. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!