Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 20 évvel idősebb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 évvel idősebb nő tetszik, többi lent (?)

Figyelt kérdés

Na szóval, 17 éves vagyok, és tetszik egy 38 éves nő. első körben a tanárom volt, most már nem az, és bármit teszek nem kellek neki. viszont jött egy olyan tervem hogy minden héten tennék a posta ládájába 50.000ft-ot kb, mellé kedveskedő üzeneteket stb, hogy ez milyen lenn ?

én tényleg könyörögtem neki sokat, azt is meg tudta hogy öngyilkosságon is gondolkoztam már miatta, sok mindenen át mentünk, de valahogy ő nem kedvel engem.

2022. márc. 27. 03:12
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Ne hülyéskedj :D

Lassan felnőtt leszel, itt az ideje hogy elkezdj úgy viselkedni. Nemet mondtak neked, ez van, nem kell kuncsorogni.

Menjél és beszélgess egy 17 éves lánnyal.

2022. márc. 27. 03:26
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez nagyon para lenne. És ha nem hagyod rá előbb utóbb rendőrségre fog menni.
2022. márc. 27. 06:24
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Inkább az èn postaládámba tedd azt a heti 50 ezret.
2022. márc. 27. 07:32
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
50%
Te vagy Anyab@szó Jones?
2022. márc. 27. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Biztos jónéven fogja venni, ha meg akarod vásárolni a szerelmét.:) Ha elég kitartóan csinálod, akkor fel fog jelenteni zaklatásért, és teljesen jogosan. Légy férfi, és fogadd el, hogy nem kaphatsz meg mindent az életben, még pénzért sem.
2022. márc. 27. 08:21
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
A korkülönbség miatt eleve hátrányban vagy,ráadásul pont olyan dolgokat teszel,ami a nőkben ellenszenvet vált ki! Pitiző kiskutya módjára viselkedsz,némi jutalom falatért.50 000 Ft hetente??? Ne őrülj már meg! Egyetlen nő sem érdemel ennyi pénzt,csak azért,mert bele vagy habarodva.Ha már megfogtad legalább a kezét,és elment veled valahova,akkor lehet szó arról,hogy fizetsz neki valamit.És nem 50 ezres vacsorát.
2022. márc. 27. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy most kamu kérdés, vagy ilyen emberek tényleg léteznek?
2022. márc. 27. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen, heti 50? Mibű???

B+...csak én vagyok ilyen ilyen csóró a Gyakorin???

2022. márc. 27. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

Ezt küld el neki: [link]

Benne egy cetli, a telefonszámoddal.

2022. márc. 27. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!