Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ha elviszem a lányt apu magánrepülőjével Bécsbe kávézni,emlékezetes randi lesz,vagy mepődik majd a lány?
Figyelt kérdés
Csak annyit írtam neki kabátban jöjjön és személyi igazolvány legyen nála.2022. ápr. 3. 18:42
21/29 anonim válasza:
Kizárt. Nem ülnék be egy idegen mellé és mennék vele külföldre. Amikor már régebb oda ismerjük egymast, esetleg járunk is, akkor nagyon jó ötlet, de így inkább ijesztő.
22/29 anonim válasza:
Ilyen a Két Pasi meg egy kicsiben volt. Csak nem Bécsbe mentek. (Amikor már Ashton Kutcher szerepelt benne)
23/29 anonim válasza:
Kamu kérdés.. Egyesek mindent elhisznek.. Majd egy multi milliomos fia pont ide fog írni férfi tanácsokért.. Egyesek hiszékenyek nagyon, ezért van 12 éve a fidesz a hatalmon.
24/29 anonim válasza:
Senki nem hitte el a kérdést, csak szerettük volna elmondani a kérdezőnek, miért hülyeség, mert szemmel láthatóan fogalma sincs, miért nem tenne ilyet egy nő. Aztán meg jönnek a minekm ment oda kommentek. A kérdés kamu, de szerintem fontos felhívni rá a figyelmet, hogy ugyanazok a férfiak, akik nem értik, hogy tud valaki erőszakolók vagy szervkereskedők csapdájába kerülni, közben ilyen dolgokat képesek kérdezni, hogy elmenne-e vele valaki első randin ide meg ida. Kábé mint amikor golddiger prank videóban (ami tudom, hogy kamu) azon csodálkoztak a férfiak, hogy a nők nem voltak hajlandók beszállni egy furgonba. De kábé úgy nézett ki, mint a Gyilkos elmékben.
25/29 anonim válasza:
Ez manapság már kevés, nem menő. Yactja van apadnak? Vidd el valami melegebb helyre a tengerre.
26/29 anonim válasza:
Kamu kérdés hàt :) mint az oldalon az összes
27/29 anonim válasza:
mi az hogy 'mepődik' majd a lány?
28/29 anonim válasza:
Ez egy ilyen tipikus emberrablos ,lanykereskedos randitrukk. Nem szabad bedolni neki…
Nem szalunk be idegen kocsijaba se repcsijebe biztonsagi okokbol.
Ha nemlenne jo egy kozeli hekyen kavezas neki,akkor olajra lepnek.
29/29 anonim válasza:
Ember, te nem Christian Grey vagy, a csaj meg nyilván nem Ana, aki egy kvázi idegennel repked ide-oda.
Hát én jót röhögnék, és ott hagynálak a francba.
Első randin még a pasi autójába sem szállok be, nemhogy a magánrepcsijébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!