Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhívtak kocsmázni, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtak kocsmázni, de nem tudtam mire vélni a dolgot?

Figyelt kérdés

Valamelyik este az történt, hogy derült égből villámcsapás szerűen rám írt egy ismeretlen ismerős nő, hogy menjek el a kocsmába hozzájuk most azonnal... Nos, ezt a nőt nem is igazán ismerem, csak egy adás-vétel kapcsán, illetve évekkel ezelőtt próbáltam fűzni, de nem sokra jutottunk a dolgokban: elutasított. Tudni kell azt is, hogy a kocsmában a barátaival, ismerőseivel volt. Próbáltam kérdezgetni burkoltan, hogy mit szeretne, mit akar ezzel, nem tudom mire vélni ezt az egészet (nem vagyok egy kocsmába járó, meg úgy abszolút itthonról nagyon eljáró típus sem), de nem kaptam értelmes választ rá. Sajnos, vagy nem sajnos, de elutasítottam ezt a nemes ajánlatot.

Kérdés az lenne, hogy szerintetek mit szeretett volna? Már akkor felöntöttek a garatra és előjött belőle az őszinteség? Már azóta dolgozott benne az a szikra, mióta elsőnek látott?

Azért furcsa ez a dolog számomra, mivel a nő az ismerőseivel, baratjaival volt, így nem értem hogy kerültem pont én így képbe az est közepén... Ha végiggondoljuk, akkor ha az ember elmegy az Ismerőseivel iszogatni (bár ilyet nem szoktam), akkor nem hívnék oda egy idegent, mivel talán őt is kellemetlen helyzetbe hoznám a számára még több idegennel...

Vagy esetleg a többiek bátorították, hogy "hívd el hívd el!!!" ?

Vagy szerintetek hogyan történhetett ez az egész? Illetve mit akartak?

Köszönöm szépen előre is a választ!

2022. ápr. 3. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nála ķellett volna rakerdezned elutasitas helyett mielott valaszlsz az invitalasra?
2022. ápr. 3. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ronda, dagi barstnője szingli. És neki akart bemutatni.
2022. ápr. 3. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Felelsz vagy merszeztek szerintem. Azt felejtsd el, hogy azóta dolgozott volna benne a szikra és titkon rólad álkodozott minden este :D
2022. ápr. 3. 12:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az full esélytelen, hogy bejössz neki, mert azt már észre vetted volna... Gondolom, nyilván részeg volt és szórakoztak.
2022. ápr. 3. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos valószínűleg a károdra szórakoztak. Ha már egyszer elutasított, akkor nem hinném, hogy bejössz neki.
2022. ápr. 3. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos valamelyik haverja kezébe került a telója és a károdra szórakoztak veled.
2022. ápr. 3. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Részegen szórakozott a haverjaival. Megesik az ilyen, ne gondolj bele túl sokat az ilyen helyzetekbe.
2022. ápr. 3. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Teli vagy pénzel, ne éld bele magad .
2022. ápr. 6. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!