Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Köztetek van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Köztetek van olyan, aki hétvégente eljár inni, kocsmázni, nagyobb bulikat kerüli és szűz?

Figyelt kérdés
Kort írjatok.

2019. szept. 15. 17:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem iszom rendszeresen, csak ritkán, ha épp olyan a társaság. Nagyobb buliban, szórakozóhelyen még sosem voltam és szűz vagyok. 22N
2019. szept. 15. 17:47
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem minden hétvégén, de szívesen járok el a barátaimmal kikapcsolódni, olykor iszunk is. Kocsmába nem járok, részeg még nem voltam, nagy bulikat kerülöm és szűz vagyok. Részemről a megtiszteltetés, hogy hozzájárulhattam e társadalmi felméréshez.

22

2019. szept. 15. 17:52
 3/17 A kérdező kommentje:

Amúgy fiú vagyok.

Van egy csajszi akiről már nem tudom mit higgyek. Rengeteg fiút ismer, eljár inni, bárkivel szóba tud elegyedni könnyen, de mégis olyan visszahúzódó típusnak látom. Nagyon okos, egyetemista, jó eredményekkel.

Persze jár haverokkal iszogatni.

Szemezgettem vele korábban. Nyáron összefutottunk, sokat nem beszéltünk de azóta mindig mosolyogva köszön. Ritkán látom. Én szűz vagyok és annak örülnék a legjobban ha ő is az lenne, de én szerintem erre kicsi az esély.

Ez áll a kérdésem mögött.

2019. szept. 15. 17:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján nyilván nem lehet róla megmondani, vagy szűz vagy nem. Rólam sem gondolná senki aztán mégis az vagyok, nincs a világon semmilyen összefüggés. 2.voltam.
2019. szept. 15. 18:01
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Mindenki nyugodjon le. Ezt most a privi spammer pasikáknak írom. Ha egy nő már túl van a húszon és rendszeresen eljárogat helyekre az nyilván több ajánlatot is kapott már. Ha ennek ellenére még mindig szűz akkor igencsak csekély a valószínűsége, hogy majd most egy privitől egyből odaadja magát valakinek.
2019. szept. 15. 18:52
 6/17 A kérdező kommentje:

Senkire nem írtam rá...

Valós dologról beszélek nem kitaláció és nem ezért írtam, hogy a GYK-s szűz csajokat zaklassam.

2019. szept. 15. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Kedves Aswad, itt már mindenki annyira hozzászokott ahhoz, hogy nem válaszolunk az üzenetekre, hogy inkább már nem is írnak. De azért köszönjük a kedves aggódást és a helytálló meglátásaidat, nagyra értékeljük :D
2019. szept. 15. 19:31
 8/17 anonim ***** válasza:
58%

Azért én nem ezt tapasztaltam. Ebben a kategóriában lehet feladták. De pl a heteroszexualitás kategóriában ott ha nem derül ki, hogy férfi vagy akkor minimum 3 üzenetet kapsz a kérdés kiírás után. Ott rengetegen bombázzák a nőket. Néha én is szoktam írni, annyi különbséggel, hogy olyanoknak akik a válaszokból kiderülvén nyitottak erre, megválogatom a szavaim, udvarias, kulturált hangnemben és sosem küldök a kukimról fotókat. Ettől függetlenül nekem sem írnak vissza legtöbbször, ha pedig igen és kiderül, hogy valóban nyitottak a dologra akkor is néhány levelezés után eltűnnek örökre.

Tehát még egyetlenegyszer sem jött össze semmi sem, ha én akartam valamit.

[És amúgy nemcsak titeket bombáznak a férfiak ajánlatokkal, hanem minket férfiakat is :( ]

Azonban a történet itt még korántsem ér véget.

Eddig mint tudjuk egy lúzer sikertelen senki vagyok a nők terén. Sosem értem el sikert, egy nagy nulla vagyok. A nímand szó mellett én lehetnék az illusztráció a szótárban.

Egyetlenegy esetet kivéve, egy olyan esetet aminek köszönhetően ma már szerencsére nem vagyok szűz. Tavaly ilyenkor ezen az oldalon ugyanis rám írt egy nő. Egy kezdeményező nő. Két napra rá már találkoztunk személyesen is. A második találkozónkkor már pettingeltem, annyira hogy olyan spriccelősen elélvezett és ő pedig orálisan kielégített. A harmadik találkozónkkor már konkrét szexben is részem volt az ő lakásán. Ha Clinton-féleképpen számoljuk akkor összesen kétszer szexeltem életemben és az említett nővel mindkétszer. Később sajnos nem lett semmi, mert mint rájöttem volt élettársa, aki elutazott és kellett valaki akivel megcsalhatja addig is. Ugyanis országszinten is ismert szexuálpszichológusokkal való értekezésem során megállapítottam, hogy nárcisztikus személyiségzavarban szenved, azaz képtelen az intimitásra és a mélyebb érzelmekre, ő pusztán a genitális ingereire ad reakciót.

Sajnos maradtam incel, de legalább nem vagyok szűz és megtudtam közelről is, hogy milyenek a nárcisztikus személyiségzavarú emberek.

Mi ebből a tanulság?

Ha én akartam valami, ha én próbálkoztam hiába fektettem bele bármekkora energiámat és hiába tettem ki szívemet-lelkemet semmi nem jött össze. Mégcsak egy csókig sem tudtam eljutni soha. De az egyetlen dolog, ami miatt nem vagyok szűz, ott meg nem én kezdeményeztem, hanem végig a nő irányított.

Azaz teljesen értelmetlen bármit is csinálni a csajozás területén, mert úgysem sikerül semmi. Nem a férfi dönt, soha.

Lucius Quinctius Cincinnatus egyszerű földműves volt. Egyszer az eke szarvától hívták be, hogy legyen Róma diktátora. Semmit nem tett, de mivel látták, hogy erényes ember volt megtették Róma diktátorává. Azaz ha valamiféle magasabbrendű felsőbb erők úgy döntenek, hogy esélyem van egy nőnél akkor csinálhatok bármit úgyis összejön. De ha csak magam igyekeznék, akkor semmi nem jönne össze. A hatalom itt nem az én kezemben van.

Remélem világos a párhuzam. Világos miért teljesen értelmetlen férfiként bárkire is ráírni.

2019. szept. 15. 23:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Én senkinek sem írok, de mégis írnak...... :)

32f

2019. szept. 15. 23:44
 10/17 anonim ***** válasza:
48%

Aswad05: Az a baj, emberként tekintesz rájuk.

Próbáld így: Te letettél valamit, te megcsináltál valamit. Ez van, nekem jó. Én jól vagyok, nekem ehhez nem kell pótkocsi. Ha csatlakozna is, te vagy a főnök, ha kivágod az utcára mert elpofátlanodott, akkor kivágod. Nem kell lelkiismeret feléjük, mert nem emberek. Az embert az állatól a gondolkodás különbözteti meg. Az embernek vannak érzelmei más emberek felé is. Tudatos lény. A nők nem ilyenek, azok tárgyak. Olyan tárgyak, akik folyamatosan azt szajkozzák "nekem jár", csak más szavakkal, tehát nem éreznek más ember felé érzelmeket, ezért nem teljes értékű emberek. e-módon kell velük viselkedni. Így jönni fognak.

2019. szept. 15. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!