Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, előny vagy hátrány ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előny vagy hátrány ha a barátotok nem jár bulizni, kocsmázni?

Figyelt kérdés
Szóval előny vagy hátrány ha introvertált párotok van?
2021. ápr. 11. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Előny
2021. ápr. 11. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az introvertalt nem ezt jelenti.
2021. ápr. 11. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha az illetőnek vannak barátai. Vagyis valóban introvertált, nem pedig a szociális retardáltságát próbálja introvertáltságnak hazudni. Nőként én is befelé forduló típusnak tartom magam, ugyanakkor nagyon jó beszédkészségem, szókincsem, tájékozottságom, szóval el tudok társalogni, ha arról van szó. Sőt, magamért is ki tudok állni mások ellenében vita során. Csakhogy engem a sok emberes események, családi ünnepségek teljesen lemerítenek, ha egy ilyenre kényszerülök, egy-másfél nap kell utána, hogy összegyűjtsem az energiáimat, és normálisan tudjak funkcionálni.
2021. ápr. 11. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Hátrány.
2021. ápr. 11. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Semleges
2021. ápr. 11. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább előny, de ne legyen szobanövény se.
2021. ápr. 11. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálam valaki introvertáltabb azt valószínűleg nem ismernéd meg sehol, de azzal az 1-2 haverommal még én is eljárok néha kocsmázni, ezért mondom, hogy ezután a szint után lótuszülésbe élné le az életét vagy nem tudom.
2021. ápr. 11. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Előny. Az sem érdekel, ha barátai sincsenek, ha tud teljes értékű társam lenni és van igénye programokra.

Volt exem kb 0 valódi baráttal. Semmi káros szenvedélye nem volt, nem járt bulizni, stb. Imádtam. Nem is tudnék már tolerálni egy bulis férfit, mert már én is kinőttem ebből.

2021. ápr. 11. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Előny!
2021. ápr. 11. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Is-Is ennyi információból élőbe nem lehet dönteni.
2021. ápr. 11. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!