Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendő párom mikor lesz végre hajlandó belépni az életembe? 🤔
Nem azért, de csipkedhetné magát, ha már egyszer ez lesz a második év hogy szabad leszek a kedvéért. 🤷🏼♀️ Kerestem társkereső, vártam szépen csendben hogy majd betoppan.
"Csak várok a szóra, nem pörög az óra
Áll az idő és így alszom el
Rád várok, reménytelen álmok
Jól tudom, téged ez nem érdekel"
Szóval, ha ismered szegény pasit akinek az életét szebbé, és olykor nehezebbé fogom tenni, kérlek szólj már rá hogy igyekezzen.
Igen, romantikusabb jellegű filmet néztem, és igen totál zakkant vagyok.. 😅 De azért szólj már rá kérlek amikor látod. Köszi! :3
De jó. 😀 Rég olvastam ilyen frappáns kérdést ami tulajdonképpen nem is kérdés, mert senki nem tudja megválaszolni, csak arra ment ki a játék hogy felhívd magadra a figyelmet és vagy egy jót szórakozz akár a beérkező kommenteken. 😀Mindenesetre nekem tetszik, mondhatnám azt is hogy szívesen megismernélek így ezek után. 🙂
De persze csak ha még nem találkoztál itt elég pervezzel ami miatt elment a kedved, és nem ítéled el ezen az oldalon való ismerkedést.
Nekem akkor lépett be amikor "helyet csináltam neki" az életembe.
Pl állandoan exemnél voltunk, nekem otthon egyszemélyes az ágyam. Vagy pl férfi pipere cucvoknak sem volt hely a fürdőben.
Exemmel nagyon rossz volt a kaocsolatom próbáltam helyrerázni de ő mindig ellenkezőleg tett vagy ellenkezoleg mondott vmit(pl nem tervez velem stb)
Én meg elkezdtem vágyni arra hogy igazi társam legyen aki szeret.és vártam őt. Berendeltem 2 személyes ágyat, kipofoztam a kecót, csináltam férfi piperéknek is helyet. Barátommal szakítottam.
És még aznap, a szakitás napján megismertem azt, aki most a barátom. És masnap jött meg az ágy is és egy napot nem aludtam rajta egyedül.
És hozta a pipere cuccait is:)
13 vagyok
Azt el is felejtettem írni hogy amig az exemmel jártam kérdezték a bnőim, ki a barátom.
Mivel az exemet nem akartam nekik bemutatni, igy elkezdtem kamuzni hogy egy magas kékszemű aki az x közben lakik a rokonaival.
Szakítás napján pedig pont olyan pasival találkoztam aki magas kékszemü es az x közben lakik a rokonaival!!!és ő a barátom ma!
Erről már külön kérdést is kiírtam hogyhogy az történik meg amit előtte bekamuzok?? Nem egy ilyen van az életemben.
Aranyos kérdés! 😄
Sokan vagyunk így, de nem kell ráfeszülni. Jön, mikor jönnie kell. Persze, ha be van valaki zárkózva egy szobába, akkor kicsit nehezebben találja meg az igazit, szóval kell társaságot, csoportokat keresni, ahol lehet ismerkedni új emberekkel és lehet, hogy ott bujkál majd az igazi. 😁
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!