Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon elvetemült vagyok, ha...

Nagyon elvetemült vagyok, ha leendő kisfiamnak a Harry nevet szeretném adni Harry Styles után?

Figyelt kérdés

2018. júl. 19. 00:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálytársak, ha van egy kis humoruk, Potterként fogják emlegetni, de nem tudom, mennyire fog ez tetszeni a kis srácnak.
2018. júl. 19. 00:12
 2/12 Miss Endzsi ***** válasza:
88%
Akkor már inkább Potter-ről!
2018. júl. 19. 00:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha angliában éltek akkor okés, ha itt magyarországon akkor tényleg potternek fogják csúfolni.
2018. júl. 19. 01:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A Szabó Harry (pláne hogy csak magyarosítva, fonetikusan írva engedélyeztetheted Magyarországon) egy igen szép név lesz. Szabó Herri.
2018. júl. 19. 06:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán gáz. Addig örülhet majd szegény gyerek amíg a Harry-ből Potter lesz csak, nem pedig here.
2018. júl. 19. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé ha Magyarországon éltek. Egyszerűen nem illik bele a magyar nyelvbe.
2018. júl. 19. 07:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem is a gyerekről szól, hanem a szülő vágyait elégíti ki. A gyerekkel meg kib_szás, mert az iskolában csúfolódás tárgya lehet.

Sajnos a mai szülők nem a gyerek érdekeit nézik, hanem saját magukét, saját vágyukat elégítik ki. "Az én gyerekemnek különlegesebb neve legyen mint másé, az én gyerekem csak xy márkájú ruhát hordjon, az én gyerekem ilyen meg olyan edzésre járjon mert az most divat", stb.

Szülők versenye egymással, kinek a gyereke különlegesebb, jobb, stb.

2018. júl. 19. 07:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Vásott szülők...
2018. júl. 19. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Elvetemültnek nem mondanám, inkább cikinek.

1. Ha nem külföldi a párod, csak csalással tudnád ezt a nevet adni.

2. Én nem igazán örülnék a párod helyében, hogy egy másik kan után adnád a gyereked nevét, akire nedvesedsz. 99%-ra le merném fogadni, hogy azért nemcsak a "jó a hangja és a zenéje" játszik itt közre.

2018. júl. 19. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Legyen Henrik, és becézd Harrynek. Vagy nemtom, most nézd

Herri így leírva milyen? Ez így jó, ez így szép (Én most még nem gondoltam végig, én nem tudom, én még csak ízlelgetem.)

Ja, legyen inkább Henrik, mert a Harryvel, ha magyar a gyerek, és hívni akarod, túl ropogós lenne az a sok r-betű, szóval szerintem legyen Henrik. Szerintem nagyon jó név, kicsit ilyen elegáns, grófias is.

2018. aug. 13. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!