Zsozeatya és a párja illetve leendő gyermeke?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem akarok túl személyes kérdéseket feltenni. Azóta nézem Zsozet mióta elkezdte a videózást és beszélgettem is vele sokat régebben, illetve minden nap nézem a videóit és azokat is simán megnézem amiket ezerszer is láttam, de engem az érdekelne, hogy a jelenlegi párja, az a Nyuszi? Vagy nem? És tényleg feleségül vette? Meg azt lehet tudni, fia vagy lánya lesz-e? Ezekről sajnos lemaradtam, mivel egy időben nem volt Facebookom és nem tudtam a streameit folyton nyomonkövetni.2020. dec. 16. 00:15
1/7 anonim válasza:
Nem ad semmit ki a csaladjarol.
Ertheto okokbol. Ez nem tartozik senkire sem.
2/7 anonim válasza:
Az az igazság ezek az információk Twitch időszakban mind láthatóak voltak, minden titok nélkül.
UI: Nem a Nyuszi
4/7 anonim válasza:
Csak tudnám miért kaptam én is, meg a másik valaki X-et....ez nem volt titok, se olyan, amit ne lehetne tudni, főleg mostanság, ráadásul semmi magáninfó nincs benne, hiszen így se tudni ki az illető, de ez már nem is mostani dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a Nyuszival anno szakítottak mivel mint mondtam, folyton nyomon követem, és akkor is aktívan néztem, jelen voltam amikor különváltak. De néha a barátnőjének (akit mostanság feleségének hív) nagyon hasonló a hangja a Nyusziéhoz.
Annyit tudtam már, hogy van 2 kamasz fia, egyik ha jól tudom, 12 a másik 14 és a nevük Olivér és Attila.
Most kérdeztem őt a mai streamben amire végre válaszolt is, a születendő gyermeke neméről és KISLÁNY! :)
2020. dec. 20. 18:16
6/7 anonim válasza:
Tényleg a 3. gyereke született meg most? Egy oldalon olvastam. Én azt sem tudtam, hogy van barátnője meg azt sem, hogy gyerekük lesz.
7/7 anonim válasza:
Zsoze amúgy hány éves? 30-32 körül van nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!