Levikekecr121 kérdése:
Zsozéatyának tényleg iskoláskorú gyerekei vannak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 14:58
2/10 anonim válasza:
Ketto gyereke van, akiket teljesen elzar a nyilvanossag elol az interneten.
Ertheto okokbol, hogy ne zaklassak oket.
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudom csak gyerektartást fizet, mert nem ér rá gyereket nevelni, csak állandóan streamel meg videózik.
4/10 anonim válasza:
Egy gyereke van tudtommal, kb 7-8 év körüli lehet. (Láttam is.)
5/10 anonim válasza:
Két gyereke van, mondta is streambe. Most jön a 3. nemsoká.
6/10 Zsozefan válasza:
Igen, 2 van
Attila (14)
Olivér (12)
7/10 anonim válasza:
3
Mit ugatsz bele miért csak gyerektartást fizet? Rokon vagy, hogy így vágod vagy mi van? Ha meg nem tudod mi folyik a színfalak mögött, mit ugatsz? Az ilyen sötét embereket mikor iktatják már ki?...
8/10 anonim válasza:
Ketto gyereke van akikkel foglalkozik!
Egyik legfontosabb, hogy nem mutatja oket. Igy vedi az olyan fogyatekosoktol mint a 3as
9/10 anonim válasza:
Szia, 2020.12.29.-én a 24.hu csinalt vele egy szaloncukor készítős főzős beszélgetős videót.(,,Valami csíp benne, de nem tudom, hogy mi'' című videó)
Ott mondja Zsozé, hogy van 2 gyermeke akikkel együtt él , és a srác egyszer egyszer még rá kérdez felőlük.
10/10 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy csak valami mémből kinőtt poén és ezért mondta (én is láttam a 24.hu videót). De ha ennyien írják, biztosan igaz, végülis nem tudom, mi ebben a hihetetlen, gyereket nemzeni a világ legegyszerűbb dolga. Egy haveromnak már 18 évesen sikerült a mutatvány a legelső barátnőjével, akivel lefeküdt (nem vigyáztak). Hacsaknem azért kételkedtek benne egyesek, mert komolytalankodik, vagy mert korábban egy tanyasi (vagy erdei) kis faházban lakott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!