Van aki szereti Zsozet? És van akit idegesít?
Én nem tudom mert nem mindig vicces ahogy beszél, a sok b.zizás, rák kiesz, f.sz.po meg stb :D
Csak hallagattom ahogy más hallgatja :D
De nem mindenki más stílusú úgyhogy csak kíváncsi vagyok más ismeri e, meg mi a véleménye
Rajta kívül, akiket lehet látni, hogy csúnyán beszélnek liveokban (más streamerek), vagy GTA RP szinten minden túlzás nélkül állíthatom, hogy
többsége olyan is alapból, de Zsozé nem....van vele interjú is YT-on, újságokban, utána lehet keresni egy teljesen nyugodt embert láthat mindenki, aki szeret nagyokat dumálni, vicceskedni. Többi társa szintúgy ilyen, akikkel játszik egy csapatban.
UI: Hát mondjuk az hogy így beszélnek veled, az tényleg nem szép, persze attól függ az is, hogy ez miben nyilvánul meg pontosan, mert hát vannak olyan kulcsszavak és szösszenetek, amit csak Zsozé nézők tudnak, hogy mi.
2014-15 körül valamilyen szinten újdonságnak számított, de már akkor se nevettem az ilyeneket, bizonyos kor felett már nem vicces az ilyesmi...
ebből is látszik hogy a követőtábora 15-18 év körüli gyerekekből áll, amivel nincs semmi baj.
6-os
Akkor meglepődnél, hogy 30-60 éves korig is vannak, nem is kevesen! És sokan egyáltalán nem 0-ák IQ szinten vagy bármi hasonló!
7-es
Az lehet, de többségben az általam említett korosztály van, erről beszélt Zsozé is, mivel a van statisztika!
9
Értelek, én nem néztem őt rendereszen, 2014-15 körül láttam 1-2 élőjét, ennyi.
De pár interjút megnéztem.
Egyébként ne érts félre, a korosztályos dologgal nem azt akartam mondani hogy buta lenne aki nézi őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!