Hangosak a szomszédaim, 3 gyerek van. Csataüvöltés van egész nap. A kislány sikít, mintha erőszakolnák, és csak szereti a hangját, nincs komoly oka erre. Mit tehetünk?
Érdekes, egy csomó 3 gyerekes ismerősöm van, és egyiknél sem tapasztalható ez amiről írsz. Sőt még a szomszédom is 3 gyerekes, és jó magam is-és soha azt amit te írsz nem tapasztaltuk. Ellenben a szomszédba 2 fiúkölök hajnali 4-ig ordít, és tajt részeg a haverjaival ezért szerinted szóljunk a gyh-nak? rendőrségnek?:D
Kérlek, adj megoldást, mert ez tarthatatlan:D
Hívj rendőrt! Ne azzal, hogy hangosak, hanem azzal, hogy aggódsz, mert egy gyerek sikoltozását hallod a szomszédból!
Ha a 3-4. alkalom után sem kezdik megnevelni a kölköt a szomszédokkal közösen birtokvédelmi eljárást kell indítani, amihez a rendőrségi incidensek jók lesznek bizonyítéknak.
Köszönöm a válaszokat. Holnap délután kihívom a jardot az első hangra. Ma csendesek voltak. Talán már tervezik, hogy intéznek el, mert be mertem szólni nekik "senkiházi" létemre. Mintha nem én laknék itt 80 óta.
És a Slayer: amikor a gyámhatóság cibálja ki anyu kezéből a gyereket, aput a rendőr fogja le közben, NA AKKOR ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ teljes hangerő! Életem legszebb napja lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!