Hozé don Padrafos kérdése:
Hangosak a szomszédaim, 3 gyerek van. Csataüvöltés van egész nap. A kislány sikít, mintha erőszakolnák, és csak szereti a hangját, nincs komoly oka erre. Mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Kertes ház. A többi (normális) szomszéd is panaszkodott már rájuk. Szóltunk már. Nyugdíjas szüleimet lerázták, 5 perc múlva ugyanaz a ricsaj volt. Torkaszakadtából üvölt a kislány, meccset közvetít. Én a másik lakrészben csukott ablaknál fülhallgatóban is hallom őket. Átmentem szólni, támadásnak vették. A hangnememet kifogásolták, meg hogy hogy merem tegezni őket (3 éve tegeznek), erre felhúztam magam és csúnyát is mondtam. A gyerek nevelésbe ne szóljak bele, meg joguk van hangoskodni. De csináljak amit akarok, hajrá! Leszarják. Fater többször majdnem elesett ijedtében a sikolytól, pihenni sem tudnak. Én is meló után ezt hallgatom. Mondtam a szomszédéknak, sétáljanak egyet a környéken, és nézzék meg, hogy máshol szokás-e így visítani. Komplett idiótának vettek. Mondták, válogassam meg a szavaimat a gyerekek előtt, amikor le önző parasztoztam az apát. 40 éve itt lakom, itt születtem. Csak a költözés marad, vagy tehetek mást is? Bosszantó, hogy idiótaként kezelnek. Azt mondták, az apám is szereti a gyerekeiket, közben naponta szentségel miattuk, és amikor hétvégén beszélgetünk a teraszon, nem értjük tőlük egymást. Elgondoltam, hogy áron alul eladnánk a házat valami veszélyes társaságnak, akik miatt ki sem mernének többé jönni az udvarra a szomszédék. Létezik valami, amivel jól járok? Gyámügy kihívása a nevelés hiánya miatt pl? Többen laktak már itt, gyerekesek is, és egyikükkel sem volt gondom, abból sejtem, hogy nem csak bennem van a hiba.2020. aug. 1. 23:38
11/13 A kérdező kommentje:
Ma is csendesek. Terveztem, hogy a kert közepén zuhanyzom pucccéran, és ha szólnak, majd a hangnem lesz a fő problémám. 30 éve nem voltam gatya nélkül a kertben, mert voltak illemszabályok, amikhez alkalmazkodni kellett. Ezt még el akarom játszani, de akkor, amikor vendégek is vannak. Hadd legyen belőle téma.
2020. aug. 3. 18:15
12/13 anonim válasza:
Csúzli, vasgolyó, egyik ablakuk hm... betörik valamitől...
Csendes, bizonyíthatatlan, egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!