Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendő párom mikor lesz végre hajlandó belépni az életembe? 🤔
Nem azért, de csipkedhetné magát, ha már egyszer ez lesz a második év hogy szabad leszek a kedvéért. 🤷🏼♀️ Kerestem társkereső, vártam szépen csendben hogy majd betoppan.
"Csak várok a szóra, nem pörög az óra
Áll az idő és így alszom el
Rád várok, reménytelen álmok
Jól tudom, téged ez nem érdekel"
Szóval, ha ismered szegény pasit akinek az életét szebbé, és olykor nehezebbé fogom tenni, kérlek szólj már rá hogy igyekezzen.
Igen, romantikusabb jellegű filmet néztem, és igen totál zakkant vagyok.. 😅 De azért szólj már rá kérlek amikor látod. Köszi! :3
Nagyon remélem hogy az én leendő párom két hete lépett be az életembe (másodszor, mert 4 évig osztálytársak voltunk gimiben, csak akkor furcsa mód még csak simán szimpatikus volt nekem, most viszont rettenetesen szeretem), csak sajnos most foglalt elvileg (remélem nem sokáig).
Kitartás, a te időd is eljön. Én is megpróbálom nem feladni a reményt, érte megérné várni.
"Szóval, ha ismered szegény pasit "
Ez így már rosszul kezdődik, hogy "szegény is meg pasi is".
Nem "rendes ferfire vagy rendes srácra" gondoltál?
Miért lenne szegény?
(szerencsétlen "
#1 Nagyon sok sikert kívánok🤗
#2 Tudtam hogy lesz aki bele fog kötni 😄 Igazából a szó használat valóban nem a legmegfelelőbb. De valójában a kérdésem sem megválaszolható, amivel tisztában is vagyok. :) De most érted, le írom hogy egy rendes férfit keresek, az nem tükrözi az egészet. Nyilván a szavak szintjén nem igen lehet elmondani mire vágyik bárki. Ezek mind csak mankók a gondolataink tolmácsolására. De itt technikailag nem is keresek kvázi senkit. Csak felvázoltam a problémám hogy jó lenne totál rózsaszín ködben lenni és érezni újra a melegséget amit a szerelme adhat :)
#3 Hmm.. A test ami hozzám tartozik 23 lesz lassan 😄 A lelkem fogalmam sincs mennyi lehet, de nem annyi, az tuti. :D Az bőven idősebb. 😅
Érdekes, ezt így sosem fogalmaztam meg, de jóval idősebbnek érzem én is azt a lelket.
A kérdés valóban frappáns, ötletes. :) 28F
#8 Jajj, köszönöm szépen! 😄 Ez most nagyon jólesik :3 Igyekszem türelmes lenni, de azért na.. 😀
Legyen szép estéd, vagy hajnalod. Vagy mi is van most 😄🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!