Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elutasítanátok valakit csak azért mert személyiedzőként dolgozik, mert sokkal kevesebbet keres mint mondjuk egy irodaimunkás?
Figyelt kérdés
Ráadásul kb egész nap dolgozik mert össze vissza jönnek az emberek, tehát nem mindig 9-5ig.2022. ápr. 2. 11:29
1/6 anonim válasza:
Sokkal jobban irritál, hogy az ilyen emberek azok, akik nem bírják normálisan leírni azt sem, hogy személyi edző vagy irodai munkás. Utóbbiból ráadásul elég sokféle van, kétlem, hogy egy titkárnő többet keresne, de mindegy is...
Nem szeretem az agyi deficites embereket, mert csak felbasznak.
2/6 anonim válasza:
Kétlem, hogy kevesebbet keres, mint én irodai munkásként 2 évvel ezelőtt.
3/6 anonim válasza:
Igen! Engem zavarna, hogy nalam jóval kevesebbet keres az, akivel vagyok! Nem tudom mennyit keres egy személyis edző, de kb azonos legyen a fizetesunk
4/6 A kérdező kommentje:
3-as te mennyit keresel?
2022. ápr. 2. 11:43
6/6 anonim válasza:
Ha kevesebbet keres mint én (nettó 520 ezer) akkor kizáró ok.
29/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!