Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép csajoknak csak a jóképü férfiak jönnek be, ha ilyen csajok néznek rám, azt jelenti, hogy jóképü vagyok?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 2. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Önmagában nem. Ez akár azt is jelentheti, hogy portás vagy egy fitnesz teremben.
2022. ápr. 2. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem feltétlenül, vannak nők, akik pl az értelmiségi kinézetű férfiakra buknak. Vidéken jellemző ez, ahol a lányoknak elegük van már az építőiparban, helybéli multiknál robotoló átlagemberkékből.
2022. ápr. 2. 10:18
 3/7 A kérdező kommentje:
1-es nem vagyok portás sehol. 2-es valami van benne, amit mondasz, lehet valami nem átlagost keresnek.
2022. ápr. 2. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Az egyesnek igaza van meg nem is. Önmagában tényleg nem jelenti azt de ha belegondolunk ez valamilyen szinten megnézés, még ha nem is flörtölés.
2022. ápr. 2. 14:39
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es én is így gomdolom, nem véletlenül néz meg ha nem jönnék be egy kicsit is neki rám se hederítene.
2022. ápr. 2. 20:42
 6/7 after stroke ***** válasza:

Jóképű vagy. Kár, hogy az ronda ló pofád eltakarja...

Viccet félretéve, a szép csajoknak azok a pasik jönnek be, akik meg tudják őket szédíteni. Ennek pedig nem előfeltétele a jóképűség.

2022. ápr. 3. 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:
6 -os köszönjük az építő hozzászolásodat.
2022. ápr. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!