Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nálatok kizáró ok ha a férfi 250 ezret vagy annál is kevesebbet keres?
40%
Mi az hogy szintemen? Még mindig azt hiszi valaki hogy az elvégzett iskolák számának köze van az intelligenciához? És hol írtam amúgy hogy orvosnőt keresek ? Teljesen hétköznapi nőknek is gazdag férfi kell. Az árufeltöltő Gabikának is! A te példád alapján.
"Teljesen hétköznapi nőknek is gazdag férfi kell."
Ja, tehát te eldöntötted? Akkor minek a kérdés egyáltalán?
Az en kérdesemre nem valaszoltal! Miből fogd eltartani a gyereket, meg a feleseged abban a 2 evben, amig ő nem dolgogik?
A szinteden = Ugyanúgy keres.
Igen, a netto 450 az egx atlag
És szerintem meg az is szar fizetes
Definiáld a gazdagot!
Szerintem a gazdag úgy kezdődik, hogy 4-5M. A "megfelelő" életszinvonal az meg ugy, h netto 6-800! Ennyit minimum elvárok attol, akinek szülök! Termeszetesen sok egyeb más mellett..
Azért a női elvárások is érdekesek.
Az odáig rendben, hogy a pasi keressen annyit, hogy eltartsa a családot, de a kérdés, hogy 1000 pasiból hány keres 400+ -? Mármint nem itt, a hazudóversenyes Gyakorin, hanem a valódi életben?
Illetve, ha egy pasinak van lakása, kocsija, és 400+ fizuja, de semmi hitel, akkor miért is állna össze bárkivel is? Pláne komoly kapcsolatra?
48-as, szerintem meg ha gyerekem lesz, akkor őt is hasonló szinten tervezem nevelni, mint ahogy én élek. Tehát ha magamnak megveszem a minőségi cipőt, akkor neki is. Őt sem a turkálóból, kínaiból fogom öltöztetni. És még sorolhatnám...
Nem azért akarok gyereket, hogy utána az életünk lemondásokkal legyen tele.
"ha egy pasinak van lakása, kocsija, és 400+ fizuja, de semmi hitel, akkor miért is állna össze bárkivel is? Pláne komoly kapcsolatra"
Hogyhogy miért? Mert sok ember szeretne párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!