Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nálatok kizáró ok egy férfinál?
Ha egy 20 év körüli srác alapvetően ad magára, ápolt a bőre, haja, jól öltözködik és arcra is átlagos kinézetű, viszont egy betegség miatt hiányzik egy elülső foga.
Ez számotokra kizáró ok egy férfiban?
Én szeretem ha esztétikus egy ember mosolyoga. Rákérdeznek, hogy mi újság a fogaival. Amennyiben nincs egészségügyi oka annak, hogy megcsinaltassa akkor jelezném neki, hogy sokkal igényesebb lenne ha megcsinaltatná. Ha pedig valamilyen okból kifolyólag nem lehetne, akkor sajnos nem lennék vele.
Bár a személyiség sok mindent szépít :)
Hát sztem mindenkinek zavat, még beszélgetésnel is feltűnő.
Csinaltasd mufogat es kesz.
Nyilván zavarna.
Sokan írják, amúgy ilyen kérdéseknél, hogy drága megcsináltatni. Erre semmi állami megoldás nincs ingyenesen? Nem tudom, csak kérdezem, mert oké, tudom, hogy az állami eü szar, de azért az durva, ha hagynak embereket fog nélkül rohangálni. Nem tudom hol laksz, de pl Budapesten a Sote ingyenes, és elég színvonalas fogászati ellátást nyújt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!