Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves szűz férfiként van még bármi esélyem egy párkapcsolatra?
Esélye bárminek is lehet, de a megvalósítás minősége már tőled függ... :,D
Kezd azzal a problémád megoldását, hogy felteszed magadnak a kérdést, hogy: Tényleg akarsz-e barátnőt, és mindent megteszel-e az ügy érdekében?
Az ilyeneket nem tudom sajnálni. Mindig leírják, mint ez is, hogy nem tud hol ismerkedni...
KOMOLYAN!
Csak én vagyok olyan nyomorék, büdös proli, hogy el kell hagynom majd minden nap a házamat? Bolt, patika, doki, hivatal, utazás a melóba, rokonok látogatása, sport, ... másoknak miért nem kell sehová menniük, ahol vannak emberek?
Azért megnézem, ahogy a boltban (ahol mindenki siet), a patikában, vagy dokinál (ahol mindenki beteg), a hivatalban (ahol mindenki ideges), vagy utazás közben melóba (ahol szintén baltaarcú idegbeteg a legtöbb ember) hol tudnál ismerkedni... Rokonokkal meg minek?! Ismerem őket eléggé. :D
Viszonylag sok helyre járok napi szinten, de én bulikon és tanfolyamokon kívül még SOHA nem találtam lehetőséget személyes ismerkedésre, ellenben volt, hogy úgy elhajtott(ak) az általad említett szituációkban lévő személy(ek), hogy elgondolkodtam a létezésemen is.
13.-ra.
Én csak a valódi életben ismerkedem. Sosem a neten.
Anno szerinted hol és hogy ismerkedtünk?
De semmi gond! Több nő marad nekem, ti meg nyomjátok a telefont, meg írjátok a "45 éves szűz fijú wok, micsinájak?" kérdéseket! >:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!