Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek ezeket a szövegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek ezeket a szövegeket utálják?

Figyelt kérdés

Mikor sírnak hogy a külsejük miatt nem kellenek a nőknek: jönnek az ilyen komolytalan válaszok a nőktől-

“ Fogod magad, elmész kondiba, 1 hónap alatt kigyúrhatja magát az ember.”

Amikor egy beteg tag, genetikailag hízékony családból…. Nem is kell hogy lusta legyen vagy zabáljon! És egy életen át szenved hogy talán épphogy fent tudjon tartani egy átlagos testalkatot, folymatos edzéssel , diétával , minden eszközzel amit csak lehetséges bevet. És Alig van pozitív látszata.

És utána jönnek a nők és szerintük ez 1 hónap alatt - csettintésre elérhető lenne. 😒

2022. márc. 29. 06:28
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
3%

Az a baj, hogy oke, hogy edzunk, de dolgozni ki fog, amig mi meg sem tudunk fordulni az agyban az izomlaztol? :)

37F incel

2022. márc. 30. 08:25
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

#41: Na, itt a gond. Konkretan leirtad, hogy lusta vagy es elvarnad, hogy mindent a seggetek ala tegyunk, nektek pedig a kisujjatok se kelljen mozditani.

Ki fog dolgozni, ha edzetek? Hat, mondjuk ti? Ha en tudtam edzeni munka mellett, te is tudsz. Sot, meg tanultam is a 2 mellett.

Egy normalis edzestol meg nem lesz olyan szintu izomlazad, mint amit eloadsz. Tudod, ha ennyire tapos vagy, eleg lenne am par fekvo is...

2022. márc. 30. 08:30
 43/50 anonim ***** válasza:
38: Te tényleg ilyen álszent vagy? Ha nem nézed meg, hogyan látod, hogy jól néz ki vagy sem? :D
2022. márc. 30. 19:10
 44/50 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként szerintem ez a rengeteg "incel" topik csak trollkodás. Most mi olyan nehéz? Kimész az utcára, ott a rengeteg nő, oszt találsz magadnak egyet. Mi ebben a nehéz? Másnak is megy, neked miért ne menne? Vagy elmész buliba, vagy mittudomén. Ekkora hülyeséget, hogy 20-30 éves férfiak nem tudnak csajozni. Csajozni mindenki tud.
2022. márc. 31. 08:01
 45/50 anonim ***** válasza:
84%

44-es: AZ a nehéz, hogy nem átlagos nőket céloznak meg, hanem extrém szépeket.

Az átlagos nők láthatatlanok. A szépek pedig sokszor önteltek a sok bóktól és lehet, hogy undokok visszautasításnál tudat alatt. Ekkor meg jön a sírás az incelek részéről, hogy jajdegonoszak a nők és milyen csúnyán visszautasították őket. De nem is a saját kategóriájukban keresgélnek.

2022. márc. 31. 08:06
 46/50 anonim ***** válasza:
5%
45 te is egy történelmi skanzenben élsz. Állítom hogyha te összepárosítanál egy-egy tényleg azonos kategóriájú csajszit és fiút akkor a csaj ki lenne bukva hogy" ennél sokkal jobb csávónak megvoltam már, nekem nem ez a szinten"vagy" a barinőm aki nem szebb, mint én ilyenekkel le sem áll, naná hogy én se fogok". A nők igen jelentős része közelebb van a 40-hez mint a 30 hoz mikor belátja hogy ha családanya akar lenni nem pedig n+1edik számú ágyas akkor szelidülni kéne elvárások terén.. de addig megy az önámítás( merthogy ők nem tudják hanyas a kabát)
2022. márc. 31. 08:34
 47/50 anonim ***** válasza:
44-es pont a buliban az egyik legnehezebb ha valaki nem jó pasi ott nincs esélye még egy kalandra se.
2022. márc. 31. 10:21
 48/50 anonim ***** válasza:
23%
#45: Az incelek vicces dolgokat mondanak, de te is ugyanazt tolod ezzel az "atlagos lanyok lathatatlanok" szoveggel.
2022. márc. 31. 14:11
 49/50 anonim ***** válasza:
35%

"Kimész az utcára, ott a rengeteg nő, oszt találsz magadnak egyet"

Azt elhajtanak a francba, illetve friendzone-olnak.....

37F incel

2022. márc. 31. 17:16
 50/50 anonim ***** válasza:
60%
44: Most komolyan nem vagy milliárdos? Fogod, kitöltessz egy lottószelvényt. Mi ebben a nehéz?!
2022. márc. 31. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!