Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek ezeket a szövegeket utálják?
Mikor sírnak hogy a külsejük miatt nem kellenek a nőknek: jönnek az ilyen komolytalan válaszok a nőktől-
“ Fogod magad, elmész kondiba, 1 hónap alatt kigyúrhatja magát az ember.”
Amikor egy beteg tag, genetikailag hízékony családból…. Nem is kell hogy lusta legyen vagy zabáljon! És egy életen át szenved hogy talán épphogy fent tudjon tartani egy átlagos testalkatot, folymatos edzéssel , diétával , minden eszközzel amit csak lehetséges bevet. És Alig van pozitív látszata.
És utána jönnek a nők és szerintük ez 1 hónap alatt - csettintésre elérhető lenne. 😒
Tesó én 3 év után éreztem jól magam.
Mert akkor lettem izmos.
1 ho alatt max lefogyni lehet
Fizikai melot vegzek, es az izuleteim kezdenek hazamenni. Kepzeld, meg ha gyurnek is. Amugy ezek az edzegetesek az irodaban Netflixezo diplomas kulturgyerekeknek van kitalalva.
Ja, es csak akkor fogytam, amikor kb. eheztem.....
37F incel
Genetika... Kacc. Had meséljek neked a genetikáról. Szüleim mindketten elhízottak, és szívbetegek, apám egy csodás cukorbajt is kreált magának az életmódja miatt. De egyébként nem csupán szüleim, kb az egész rokonság elhízott. Tehetős családból sem származok, voltak olyan hetek gyerekként, amikor a vajas kenyér volt az össz kaja, amit enni tudtam. Amint pénzem lett, ételt kezdtem venni, mert szüleim mikor már kicsit több pénzük lett sem akarták azt venni, amit kértem. Péksütire pl mindig volt pénz, de salátára, vagy más zöldségre nagyon ritkán, és akkor is ki volt számolva, hány darabot szabad megenni. Szóval, mikor elkezdtem tiniként dolgozni, ételt vettem. Eleinte nyilván chipset, csokit is, merthát, gyerek voltam, aki pénzhez jutott. Első meghízásom után elkezdtem odafigyelni. Le is mentek a kilók. Csupán kevesebbet ettem, és hetente párszor eljártam kocogni. Majd elkezdtem rosszul lenni, mert mint kiderült, ételintoleranciám van. Na akkor megint sokáig kínlódnom kellett, hogy mit szabad ennem, és mit nem. Végül elkezdtem normálisan edzeni is. Bármilyen hihetetlen, de fél év alatt olyan alakom lett ennek köszönhetően, amit sose hittem volna, plusz a szívemnek is igen erősen jót tett. Az ízületeimnek pedig a rendszeres porcerősítő tett jót, ugyanis gyerekkorom óta hajlamos begyulladni kb az összes, ha megterhelem (pedig soha nem értem el a 60 kg-ot, szóval nem a túlsúly tette tönkre).
Szóval, a genetika pusztán kifogás arra, ha lusta vagy magaddal, a betegségeiddel foglalkozni, és nem vagy igényes az étkezésedre, mozgásodra. Nyilván nem 1 hónap az ilyesmit kitapasztalni, és megtalálni a megfelelő utat, pláne, ha komoly anyagcsere zavarod van. És persze mondhatod, hogy neked erre se időd, se energiád, sokkal fontosabb dolgaid vannak, vagy egyszerűen csak úgy tetszel magadnak, ahogy vagy. De akkor ne sírj ha emiatt valakinek nem kellesz.
Ez olyan, mintha én azért sírnék, mert nem tetszik valakinek, hogy ki vagyok varrva, vagy extrém színű a hajam. Ha valaki emiatt elutasított, akkor megrántottam a vállam, hogy valószínűleg nem illettünk volna össze egyébként se. Te is megteheted ugyanezt, és várhatsz arra, hogy elfogadjon valaki így. Elég sok macis férfinak van párja, de még extrém elhízottnak is, így ki kell ábrándítsalak, ez ugyanolyan kifogás, mint a "genetikád".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!