Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek ezeket a szövegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek ezeket a szövegeket utálják?

Figyelt kérdés

Mikor sírnak hogy a külsejük miatt nem kellenek a nőknek: jönnek az ilyen komolytalan válaszok a nőktől-

“ Fogod magad, elmész kondiba, 1 hónap alatt kigyúrhatja magát az ember.”

Amikor egy beteg tag, genetikailag hízékony családból…. Nem is kell hogy lusta legyen vagy zabáljon! És egy életen át szenved hogy talán épphogy fent tudjon tartani egy átlagos testalkatot, folymatos edzéssel , diétával , minden eszközzel amit csak lehetséges bevet. És Alig van pozitív látszata.

És utána jönnek a nők és szerintük ez 1 hónap alatt - csettintésre elérhető lenne. 😒

2022. márc. 29. 06:28
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
92%

Senki sem irta, hogy 1 honap alatt menne... :D

A tobbi resze meg a szokasos incel kifogas.

Egyebkent ferfikent szoktam irni az edzest.

2022. márc. 29. 06:38
 2/50 anonim ***** válasza:
94%

Senki nem a beteg emberekből indul ki, akik képtelenek lefogyni.

Az emberek nagyobb része ettől még csak simán egy lusta dög.

2022. márc. 29. 06:56
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a nőkkel szemben ugyanilyen megértő vagy, ugyanis pcos pl még mindig csak nekik lehet, ami hízást okoz. Ezért szívesen ismerkedsz kicsit ducibb lányokkal is. Ugye?
2022. márc. 29. 06:57
 4/50 anonim ***** válasza:
93%
Igazából az incelek azt utálják, hogy ellent mondanak nekik, és hogy a jó tanácsokkal simán kifújják a szelet az "incel, blackpill, chad, nettóegymilla, férfitöbblet" szövegű vitorlájukból. Azt meg kötve hiszem, hogy minden incelre az lenne a jellemző amit a leírásodban írtál.
2022. márc. 29. 07:23
 5/50 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és mikor túlsúlyos voltam, mindig azzal védekeztem, hogy genetikailag hízékony vagyok.

Képzeld: lefogytam. Nem volt könnyű, és nagyon kell vigyázzak az étkezésemre, de rájöttem, hogy ez a "genetikailag ez van" hozzáállás a saját védelmemre szolgált.

Egyébként az 1 hónap nonszensz. Ezt szerintem senki se állította, nem is lenne egészséges. Viszont ha te edzel és mellette egészségesen étkezel, diétásan, viszont nem fogsz, akkor érdemes lenne elmenned orvoshoz és a pajzsmirigyedet minimum kivizsgáltatnod.

2022. márc. 29. 07:39
 6/50 anonim ***** válasza:
84%
Az incelek a tényeket utálják.
2022. márc. 29. 07:49
 7/50 anonim ***** válasza:
12%
Az ilyen szövegeket mindenki utálja. Ahhoz, hogy olyan izmos legyen valaki, amit a nők elvárnak, évekig kell minden nap gyúrnia.
2022. márc. 29. 08:02
 8/50 anonim ***** válasza:
69%
#7: Fel ev normalis edzes mar meglatszik. 1 ev foleg.
2022. márc. 29. 08:05
 9/50 anonim ***** válasza:
83%

"Ahhoz, hogy olyan izmos legyen valaki, amit a nők elvárnak, évekig kell minden nap gyúrnia."

És minek köszönhetjük akkor, hogy az utca tele van átlagos vagy mackós testalkatú emberekkel, akiknek fogják a kezét?

2022. márc. 29. 08:05
 10/50 anonim ***** válasza:
0%
6 Ha azt a tényt utálja valaki hogy külső jegyei alapján ki van rekesztve valamiből és még pluszban azért fújnak rá hogy ezen nem vigyorog-hát engedtessék meg neki. Amúgy te mi vagy? Csajszi akit még senki nem vett feleségül de akinek "biztos" az a szuperpasi lesz a férje aki rajta kívül 200 másik nőt hegeszt szimultán? Vagy egy hapsi akit az ismerősök hoztak/raktak össze egy szófogadó lánnyal és azóta Don Juannak képzeli magát?
2022. márc. 29. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!