Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek ezeket a szövegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek ezeket a szövegeket utálják?

Figyelt kérdés

Mikor sírnak hogy a külsejük miatt nem kellenek a nőknek: jönnek az ilyen komolytalan válaszok a nőktől-

“ Fogod magad, elmész kondiba, 1 hónap alatt kigyúrhatja magát az ember.”

Amikor egy beteg tag, genetikailag hízékony családból…. Nem is kell hogy lusta legyen vagy zabáljon! És egy életen át szenved hogy talán épphogy fent tudjon tartani egy átlagos testalkatot, folymatos edzéssel , diétával , minden eszközzel amit csak lehetséges bevet. És Alig van pozitív látszata.

És utána jönnek a nők és szerintük ez 1 hónap alatt - csettintésre elérhető lenne. 😒

2022. márc. 29. 06:28
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó kommentet azért írtam le, mert én is a genetika miatt szoktam rinyálni de senki se mondhatja, hogy lusta vagyok, elvégre sok éve edzem már. A genetika miatti sírás azt jelenti, hogy nem fejlődött a felsőtestem olyan jól az edzéssel eltöltött évek során mint amennyire szerettem volna, viszont fejlődtem, ez tény. Szóval a genetika miatti sírás valamikor csak kifogás, de nagyon sokat számít. Nyilván az én példám eltér attól, mint aki el se kezdett edzeni csak a genetikájával jön. Szerencsére az arcom "adottsága" jó, már ha a felsőtestemé nem az.
2022. márc. 29. 13:50
 32/50 anonim ***** válasza:
25%
#31: Oke, de itt nem versenyszintrol van szo.
2022. márc. 29. 14:51
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van utolsó, hobbiszinten bárki nagyon sokat változtathat a fizikumán, bár ott is számít a genetika de fejlődni bárki tud. Talán kár volt ide kommentelnem de visszavonni nem lehet.
2022. márc. 29. 15:19
 34/50 anonim ***** válasza:
94%
#33: Korrekt, mait írtál. Te az incelekkel ellentétben, más szinten emlegeted a genetikát. Náluk pont az a gond, hogy minden, maximálisan ráhúzzák. Még arra is, hogy 2 kiló izmot lusták felszedni. :D
2022. márc. 29. 17:24
 35/50 anonim ***** válasza:
8%
Lehet akármilyen izmos valaki, ha alacsony és csúnya, akkor nem kell egy nőnek sem. Itt jön képbe igazán a genetika.
2022. márc. 29. 17:43
 36/50 anonim ***** válasza:
79%

#35: Na, erről beszéltem. Tök mindegy nektek, hogy mit mond az ember, mindenre rárántotok valami kifogást. Az a még viccesebb, hogy anélkül teszitek ezt, hogy kipróbáltátok volna, amiről egyáltalán beszéltek...

Őszintén: Így miért sajnáljon titeket bárki? Miért akarjon segíteni rajtatok bárki? Egyáltalán, miért érdekelnétek bárkit?

És ha ennyire tojtok az égvilágon mindenki véleményére, ha ennyire lusták vagytok bármit is tenni, akkor meg minek írogatjátok itt nap, mint nap a szerencsétlenkedéseiteket?

2022. márc. 29. 17:52
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
31: Nekem egész jól reagált a testem, 2 év alatt egész jó fizikumot tudtam építeni heti 4 edzéssel naturálban. Viszont ez tapasztalataim szerint egy cseppet sem számított, nem néztek meg jobban a nők vagy nem lettem másabb a szemükben ha érted, mire célzok. Inkább a jóképű arc 10x többet számít, mint a sportos test.
2022. márc. 29. 20:09
 38/50 anonim ***** válasza:
44%

"nem néztek meg jobban a nők" sírok xDDD te tényleg ilyen tökkelütött vagy?

Azt a pasit "nézem meg", akin lila bohóc sapka van és buggyos gatya és úgy száll fel a metróra, és nem azt, aki jól néz ki. Istenem...

2022. márc. 29. 22:57
 39/50 anonim ***** válasza:
17%

Kiprobaltuk. Olyan izomlazunk lett, hogy napokig szedtuk a Donalgint, oszt elegunk is lett az egeszbol.

37F incel

2022. márc. 30. 00:58
 40/50 anonim ***** válasza:
87%

#39: Aham, szoval meg az edzessel kapcsolatban sem gondolkodtatok, ugye? :D Ha kepesek vagytok 100 incel videot megnezni, akkor miert nem sikerult egy kezdo atmozgato edzestervet megneznetek?

Ha 1 edzestol ilyen izomlazatok lett, akkor eleg gaz lehet a fizikumotok, mert a baratnom is jobban birta.

2022. márc. 30. 06:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!