Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ne bántsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne bántsam meg egy ismerősöm aki jobbra húzott Tinderen?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, akit már ismerek egy pár éve. Nagyon jófej, de nem az esetem, nem akarok tőle semmit. Tavaly egyszer már jobbra húzott(van előfizetésem), akkor én csak simán balra húztam. Utána nagyon távolságtartó volt velem, nyilván tudta hogy balra húztam hisz nem matcheltünk, de hogy enyhítsem a helyzetet, azt mondtam neki hogy alakulóban van egy kapcsolatom. Így megint tök jóba voltunk. Aztán most nézem, hogy megint jobbra húzott, gondolom új profillal. Ha megint balra húzom, fixen nemfog velem többet szóba állni. Ha jobbra húzom, akkor meg azt hiszi akarok tőle valamit. Hogyan oldjam ezt meg?

Egy csoportba járunk, úgyhogy nem szeretnék vele rosszba lenni, nagyon f*s lenne vele mindig úgy találkozni.

2022. márc. 27. 23:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már így is azt gondolja szerintem, hogy balra húztad, a csinosabb nők ahhoz vannak szokva, hogy egyből match van ha ők jobbra húztak valakit (legalábbis nekem ezt mondta több lány is).

Szóval nyugodtan húzd balra és felejtsd el, ha a találkozásoknál nem feszengsz ezen, akkor neki sem lesz kínos. Tinderen nincs nagyon arcvesztés, az egy laza hely, még a match sem jelent önmagában semmit.

2022. márc. 28. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Megkérdezhetem, miért nem tetszik neked a lány? Csak azért, mert én is nő vagyok, és érdekel, hogy ha nem jövök be valakinek, az miért van, milyen tulajdonságom nem lehet megfelelő. Amúgy muszáj húzni valamerre, nem lehet csak skippelni?
2022. márc. 28. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
12# bizonyara neked is van olyan férfi aki nem jön be vagy nem tetszik, miért van az?
2022. márc. 28. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!