Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!Mit rontok el mindig?
Közel 30 éves vagyok és egyszerűen nincs szerencsém a férfiaknál.
Nem rég elkezdtem ismerkedni egy ferfival, eljutottunk az 5.randiig.
A randikon mindig elmondta,hogy tetszek neki, akar engem, tényleg teljesen azt sugallta,hogy komolyan gondolja a dolgokat.
A múlthéten lemondta a randit, majd pár nap múlva megírta,hogy nem akar tőlem semmit.
Nem tudom mit rontottam el,mert eddig épp az ellentétét mondta.
A külsőnk mind a kettőnknek átlagos.
Ő a 3.férfi a 4 év alatt akivel így járok, annyi különbséggel, hogy a másik kettő nem említette a találkozón,hogy mennyire tetszek neki(k) azért nem is értem nala ezt a párt fordulás.
Ezt így nehéz megmondani. Nem ismerünk téged, így nem tudjuk mi a baj veled. De az biztos, hogy nehéz normális párt találni a mai világban.
Lehet, hogy rajtad kívül még randizgatott 3-4 nővel, és a végén nem téged választott. Sajnos ez bevett szokás mostanában mindkét nem részéről.
Na jó, ez így tényleg hülye kérdés...
Akkor úgy kérdezem, hogy mi az ami a nő személyiségében annyira taszító, hogy inkább hagyjátok? :)
Jó böngészést! Dora Gyula oldala, ahol nőket oktat, több ezer férfi ( búvár) oktatása után levont tapasztalatok és kutatói munka alapján. Érdemes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!