Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha egy nő túl korán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy nő túl korán teszi fel a kérdést, hogy akartok-e gyereket, az megijeszt titeket?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag kivétel nélkül megijednek a férfiak az ilyen jellegű komoly kérdésektől.

De miért baj ezt az elején tisztázni?

Legalább ha nem egyeznek a jövőképek, akkor nem húzzuk egymás idejét.

Ti mit gondoltol erről?

2022. márc. 25. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Gyereket az ember valakitol akar. Es nem önmagában

Azaz valakitol nem valakitol talan valakitol soha valakivel eltudná képzelni x év ismerettség után valakivel nem es igy tovább.

Nem is értik a kerdest.

Parom kapcsán jottem rá erre. A rozsaszin kodben en már mindent lefuttattam magamban. Milyen cuki lenne egy baba stb. Ő meg mindig gyanusan nezett ekkor rám es igy érezte nem is ismerem őt eléggé ahhoz hogy en naivan gyereket akarjak tole.

Kiderult hogy bántalmazo..

Nyilván nem akarok gyereket már valahogy..

A ferfiak nem értik te minek terveznel velük gyereket ismerettség vagy x év egyuttjárás nelkul. Magát a kerdest sem értik. Hogy lehet gyereket akarni random? Gyereket valakitol akarunk ha a másik olyan es "rászolgált".nem a légből es nem netrol.

2022. márc. 25. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
*úgy érezte
2022. márc. 25. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Pluaz ő honnan tudja hogy akar e majd toled gyereket? Vagy mikor akar. Vagy egyaltalan akar e apa lenni 40 évesen majd?
2022. márc. 25. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Nekem a párom már a legelején közölte hogy akar tőlem gyereket. Ok hogy nagyon régota ismerjük egymást, de pár hét kapcsolatban ez már nekem is kicsit ijesztő volt.

Ja és ő a férfi :D

De tudom hogy ez nagyon ritka. A férfiak általában félnek az efféle elköteleződéstől, felelősségtől.

2022. márc. 25. 21:51
 5/11 A kérdező kommentje:

De mitől félnek?

Belehalnak ha gyerekük lesz?

Kevesebb figyelmet fognak kapni?

2022. márc. 25. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Ki a tököm ilyed meg egy ilyen egyszerű eldöntendő kérdéstől?!
2022. márc. 25. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt azért tudni szokták az emberek, hogy ideális esetben szeretnének-e majd gyereket. Az nem mindig biztos, hogy az adott emberrel közösen. De hogy majd szeretnék, vagy nem szeretnék gyereket, azt úgy tudom. Felesleges olyan emberrel húzni az időt, aki meg az ellenkezőjét képzeli el, mert azzal a terveink fix, hogy nem egyeznek.
2022. márc. 25. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

"Gyereket az ember valakitol akar. Es nem önmagában"

Ez baromság. Én nem akarok gyereket. Teljesen függetlenül a páromtól.

2022. márc. 25. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak a hülyék ijednek meg. Valszeg előbb dobnám be én a kérdést, mivel soha nem akarok, így az egyik legfontosabb ismerkedős kérdéseim egyike. Aki akar, azzal nem lesz semmi. Ennyi. Én korrekt vagyok ilyen tekintetben, senkit nem verek át.

31/F

2022. márc. 26. 05:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Alapvetően JELENLEG nem akarok gyereket, mert nem érzem úgy, hogy MOST készen állnék rá. De! ha ezt valaki megkérdezi, akkor most mondjak nemet? Holott ha lenne egy normális kapcsolatom, amelyben tudnék fejlődni a párommal közösen és ennek a fejlődésnek egy szakaszán elérnénk oda, hogy egyáltalán reális lehetőség a gyerekvállalás, akkor valószínűleg igent mondanék. Nekem ez attól függ, ahogy az első hozzászóló is írta, hogy kitől lenne az a gyerek. Csak úgy a nagyvilágba valami random nőtől nem akarnék, ahogy a jelenelgi helyzetemben sem. De ha most lenne párkapcsolatom és együtt elkezdenénk "felépíteni" az életünket akkor igen, szeretnék.
2022. márc. 26. 06:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!