Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő túl korán teszi fel a kérdést, hogy akartok-e gyereket, az megijeszt titeket?
Gyakorlatilag kivétel nélkül megijednek a férfiak az ilyen jellegű komoly kérdésektől.
De miért baj ezt az elején tisztázni?
Legalább ha nem egyeznek a jövőképek, akkor nem húzzuk egymás idejét.
Ti mit gondoltol erről?
Gyereket az ember valakitol akar. Es nem önmagában
Azaz valakitol nem valakitol talan valakitol soha valakivel eltudná képzelni x év ismerettség után valakivel nem es igy tovább.
Nem is értik a kerdest.
Parom kapcsán jottem rá erre. A rozsaszin kodben en már mindent lefuttattam magamban. Milyen cuki lenne egy baba stb. Ő meg mindig gyanusan nezett ekkor rám es igy érezte nem is ismerem őt eléggé ahhoz hogy en naivan gyereket akarjak tole.
Kiderult hogy bántalmazo..
Nyilván nem akarok gyereket már valahogy..
A ferfiak nem értik te minek terveznel velük gyereket ismerettség vagy x év egyuttjárás nelkul. Magát a kerdest sem értik. Hogy lehet gyereket akarni random? Gyereket valakitol akarunk ha a másik olyan es "rászolgált".nem a légből es nem netrol.
Nekem a párom már a legelején közölte hogy akar tőlem gyereket. Ok hogy nagyon régota ismerjük egymást, de pár hét kapcsolatban ez már nekem is kicsit ijesztő volt.
Ja és ő a férfi :D
De tudom hogy ez nagyon ritka. A férfiak általában félnek az efféle elköteleződéstől, felelősségtől.
De mitől félnek?
Belehalnak ha gyerekük lesz?
Kevesebb figyelmet fognak kapni?
"Gyereket az ember valakitol akar. Es nem önmagában"
Ez baromság. Én nem akarok gyereket. Teljesen függetlenül a páromtól.
Csak a hülyék ijednek meg. Valszeg előbb dobnám be én a kérdést, mivel soha nem akarok, így az egyik legfontosabb ismerkedős kérdéseim egyike. Aki akar, azzal nem lesz semmi. Ennyi. Én korrekt vagyok ilyen tekintetben, senkit nem verek át.
31/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!