Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok hozzá incelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá incelek?

Figyelt kérdés
Ha itt a nők segítenének nektek? Tegyetek be magatokról egy egész alakos képet. A bátrabbak tehetnének arcosat is! De nyilván szabadon választott akarja e. És mi itt a normálisabb nők megmondjuk a külsővel van e a bibi avagy más tulajdonságotok miatt lettek incelek.
2022. márc. 26. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%

Huszoneves koromban raktam fel magamrol kepet ide. Olyanokat kaptam, hogy atmennenek a tuloldalra, ha meglatnanak az utcan, meg hasonlo....

37F incel

2022. márc. 26. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Ma már ha nem vagy benne a legszebb felső 10 -ben, akkor a külsőddel alapból gond van. Nem elég a jó személyiség, egy udvari bolondnak kell lenned, hogy kompenzáld a való életben.
2022. márc. 26. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Én próbáltam már segíteni így, nem is egyszer. Nem fogadják meg a tanácsokat, mindig csak jönnek a kifogások, hogy ilyen a stílusa, ő így szereti a haját, igaz, hogy rohadtul nem áll jól neki. Ha megkérdeztem, hogyan öltözködnek, arról alig akarnak beszélni, csak azt mondják, normálisan, meg azzal nincs baj. Baromira nem is tudják, hogy mi a baj, de ha elmondod nekik, akkor azt kimagyarázzák.
2022. márc. 26. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
5%
3: Tudod mit? Én nem akarok fejlődni. Egy olyan országot szeretnék inkább, ahol a nő elfogad úgy is, ahogy vagyok.
2022. márc. 26. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Az itteni képekkel visszaélnek. Mindig.
2022. márc. 26. 16:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor mondhatjuk hogy nem akarnak segítséget! Nem akarnak egy minimális dolgot sem megvaltoztatni magukon.
2022. márc. 26. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Persze, hogy nem, látod, a 4-es hozzászóló az élő példa. Őt fogadja el úgy mindenki, ahogy van, rondán, kövéren, bénán, tökmindegy. De neki jár a szép, csinos, igényes nő, neki nem kell elfogadni a kövér, béna nőt.

Ezeken nem lehet segíteni, alapból a hozzáállásukkal, a személyiségükkel van a probléma.

3-as voltam.

2022. márc. 26. 17:22
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Edricus, én mindig normális és kedves voltam, ha valaki megkeresett, hogy véleményezzem.
2022. márc. 26. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

8.

Bocsánat, ha magadra vetted, én ezt úgy értettem, hogy egy ekkora látogatottsággal bíró oldalon tuti lesz egy felhasználó vagy csak egy sunyi "read only" rohadék, aki visszaél vele és később napiszarra vagy valami hasonlóra kerülnek, rossz esetben kicsit megszerkesztve.

De jó esetben is itt az oldalon visszaélnek vele, támadnak ezen keresztül, és sértik a személyiségi jogaidat. Anno az egész éjszakás Gegelparádé esetében mentek az ilyen oda-vissza.

2022. márc. 26. 17:28
 10/12 Laylah ***** válasza:
91%
Nem értem, mi visszaélnivaló lenne egy max. fürdőgatyás képen. A legtöbb ember ilyet még a facebookra is kirak, semmi szégyellnivaló nincs benne pasiként. Egy teljesen felöltözöttben meg pláne nincs. Senki nem aktot kért...
2022. márc. 26. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!