Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha járnátok egy fiúval és kiderülne, hogy parókája van ,mert kopaszodik mit szólnátok?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 15:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez egy olyan dolog ami ellen nem lehet tenni érdemben. Mondanám h tolja le kopaszra. :D
2022. febr. 15. 15:22
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem all neki jól a kopaszság akkor kocc lenne azonnal.
2022. febr. 15. 15:23
 3/14 anonim ***** válasza:
20%
Valamelyik szülinapjára befizetném hajbeültetésre
2022. febr. 15. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom sírnék, vagy nevetnék! Inkább vállalja be a kopaszodást.
2022. febr. 15. 15:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Inkább tolja kopaszra. Sógorom is így járt, huszonévesen már nagyon kopaszodott. Fura volt megszokni full kopaszon. Nem jelentett neki hátrányt a haj hiánya, bár nem is áll neki rosszul a kopaszság. Most lesz az esküvője, szóval ismerkedésnél se volt gond.
2022. febr. 15. 15:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám hogy ne hordja a parókát. Segítenék, hogy elfogadja magát. Engem egyáltalán nem zavar. (A családomban két ember is full kopasz kamasz kor óta, 1 ffi, 1 nő, így nekem ez egyáltalán nem para)
2022. febr. 15. 16:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Valamelyik szülinapjára befizetném hajbeültetésre

Miért, van több százezer forintod hajbeültetésre?

2022. febr. 16. 18:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Hajbeültetés még nincs. Hajátültetés van, csak nem így nevezik mert így rosszabb lenne a marketingje. Ha nincs kifejezetten dús része a hajának, akkor nincs honnan áttenni a kopaszodó részre sem, tehát nem mindenki alkalmas "hajbeültetésre".
2022. febr. 18. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 az emberek nagy része nem kopaszodik ki a tarkoján, és a hajhagymák amiket onnan kinyernek nem tudnak a DHT receptoroktól zsugorodni, gyengülni
2022. febr. 19. 10:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Te mit szólnál?

Én egyetértek 5 és 6-tal.

2022. febr. 19. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!