Kopaszodik a hajam? PLs HeLP!💇
Egy ideje észrevettem, hogy nagyobb foltokban kopasz a hajam és nem nő nagyon főleg a választóknál látszik nagyon már a fejbőröm.
Kiderült, hogy seborrheás dermatitis-em van és emiatt korpásodik meg hull és viszket. Kaptam rá gyógyszereket de félek kopaszodni fogok, mert túl sok a korpa a hajamon hiába mosom ezerrel és vakarom. Azt mondták gyógyíthatatlan de csak a tüneteket lehet enyhíteni...Nagyon bíztató!
Mennyire súlyos az állapotom ha már nagy foltokban kopaszodok? Váll alatt érő hajam van. Ugye nem leszek teljesen kopasz? 22l vagyok.😭💇✂️
hallo?:(
saasxd
Jtzusom xD te tényleg 22 vagy?
Figyelj.. Akár milyen nehez, ne vakard... Attól hullik valszeg. Krémet kaptál rá, vagy mit?
Esetleg szedj hajvitamint, illetve van olyan hogy injekcióval tápanyagot juttatnak a hajhagymákhoz. Az szokott még segíteni, de ez összességében egy 2-3 százezres kaland.
kaptam rá arckrémet, cseppet, kenőcsöt, sampont is de félek hogy ez bekövetkezni.
és igen annyi vagyok..
vitamin jó ötlet lehet.milyen fajta vitamint?
Szia!
DM-ben van ez a 'Mivolis Haar Vital Komplex'.
1200 FT 60 DB, ebben benne vannak a haj növekedéséhez fontos vitaminok, szerintem jó.
Stressz, egészségtelen életmód stöbbi is lehet kiváltó ok, ha ilyesmi van ezen érdemes változtatni.
"
Étrend-kiegészítő kapszula a szép és erős hajért
10 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz
Cinkkel, biotinnal, rézzel és különböző B-vitaminokkal – pl. folsavval és pantoténsavval, – valamint szelénnel látja el a szervezete
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!