Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha járnátok egy fiúval és kiderülne, hogy parókája van ,mert kopaszodik mit szólnátok?
én ismerkedtem meg nő vagyok, de nem kopaszság miatt, hanem buliból tettem fel, mert rövid hajam volt és a paróka pedig hosszú volt.
Tanulság annyi volt, hogy sok férfi csak a hosszú hajat látja, valami fixa ideál miatt, és ha utána rövid, akkor már valahogy az illuzió ugrott..
elgondolkodtató volt..jah és poénból ő is kölcsön kért egyet, ő full kopasz volt, és egyszer igy jött elém :-)
a kérdésre a válasz, én járnék mivel engem sem hagytak el, segiték neki ezt a félelmét orvosolni bármivel..
úgyhogy hajrá!!
külsőségek nem lehetnek akadályok, akkor csak a külsőségek miatt vagy vele, és nem ő miatta aki ő valójában...
#12. Marhaság, tüszőből sosem lesz haj. A tarkoról szedik ki a a donor hajhagymákat. Két féle műtét van, az egyikben közvetlen hajhagymákat nyernek ki és szúrják be, a másikban magából a bőrből vágnak szeleteket és azt illesztik be.
Ha okoskodni akarsz akkor legalább az alapokat olvasd el.
13: Mielőtt okoskodsz, előbb inkább te magad is utánaolvashatnál. Google is a barátod
"A leggyakrabban a mellkason és a lábon találhatóak a legalkalmasabb „donorok”, de, olykor a szakáll is számításba jöhet."
Pl, de ez csak egy találat a millióból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!