Unokaöcsém 16 éves és kopaszodik! Mit lehetne tenni vele? Múltkor voltak nálam és láttam, hogy a gyereknek a fejtetején kevés a haja, amikor a lámpa alatt voltunk teljesen látszik a fejbőre. 33F
Amilyen fiatal 30 eves korára kitalálják a kopaszodás elleni szert
Addig meg ki kell bírni
Most jut eszembe. Pajzsmirigy betegség jele is lehet.
Fateromnak kicsit fájt a válla. Kiderült infarktusa volt, ami odasugárzott. Apró semmiség is lehet nahy gond
Első körben orvos, ha viszont nincs semmi baja, akkor érdemesebb letolni az egészet.
A kopaszság jobb, mint a ritka haj, aztán kencézni se kell.
Genetika.
Vannak, akik nagyon korán kopaszodnak. (Általában azok, akiknek magas a férfi nemi hormon szintjük.) Lehet, hogy nem a legelőnyösebb tulajdonság, de betegségnek nem nevezhető. Ha betegségre lenne visszavezethető, akkor nem mutatkozna a fél családon. ;)
Nekem nagypapám 26 éves korára felül teljesen megkopaszodott. Anyu unokatesója 18 évesen teljesen kopasz volt. Én 14 évesen már enyhén kopaszodtam. (Aztán szerencsére 25 éves korom körül megállt a folyamat, rövidre vágva nem tűnik olyan vészesnek.) Öcsém 25 évesen felül teljesen kopasz. Ilyen a genetika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!