Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nekem kéne annak én nem kellek, akinek én kellenék az nekem nem kell?
Figyelt kérdés
Ti hogy viselitek ezt tavasszal? Sajnos a vonzódásomat nem tudom irányítani. Akihez vonzódok, annak sosem kellek. Mindig csak azoknak, akikhez meg én nem vonzódom. (32 F - meleg)2022. márc. 25. 14:59
1/8 anonim válasza:
Hetero pasi vagyok és olyan nők próbálkoznak nálam, akik nekem nem kellenek. Rettentő szar, mert ha pl nem ők próbálkoznának hanem egy olyan nő aki nagyon bejön, minden frankó lehetne. 25F
2/8 anonim válasza:
Megnyugtat, hogy roma fiúk próbálkoznak be nálam sorozatban pedig nem az eseteim? (25 éves lány vagyok)
3/8 anonim válasza:
29/n.... Ez szerintem kortól, nemtől független...sajnos ugyan ebben a cipőben járok én is.... Azokat vonzom akik nekem egyáltalán nem az eseteim.. Nem tudom mit cseszunk el 😅
4/8 A kérdező kommentje:
2- es, nekem meg pont, hogy bejönnek a romák. :-D
2022. márc. 25. 16:29
5/8 anonim válasza:
A szerelem nem válogat, ahogy mondja a szokás. :-)
6/8 anonim válasza:
Ugyan így vagyok én is.
Aki nekem kellene annak én nem kellek akinek én kellenék az nekem nem kell.
7/8 anonim válasza:
2es vagyok. Tartja nálam a vicc magát: "A szüleim azzal piszkálnak, hogy férjhez kellene menni. De aki nekem tetszik, az nekik nem tetszik. Aki nekik tetszik, az nekem nem tetszik. Aki nekem is meg nekik is tetszik annak én nem tetszem."
8/8 anonim válasza:
Nálam ennek egyfajta haladó verziója van. Alapvetően adott a kérdésben felvázolt helyzet, ez kb. az esetek 90-95%-át le is fedi. De van a maradék, amikor kölcsönös lenne a dolog, csak a másik fél már foglalt, és az a poén, hogy általában kívül-belül hasonló a társa, mint én. Ilyenkor adja magát a gondolat, hogy lehet, mi is egészen jól meglennénk, csak nem én találkoztam vele előbb, hanem a másik, szóval így jártam, maradok továbbra is egyedül, szerintem már örökre. Kár szépíteni, elég szarul viselem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!