Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyszerű nők ugy nem kellenek senkinek? Nem merem bemutatni az életem mert csak addig kellek.
Szóval egyszeru alatt azt értem hogy teljesen kiszámithato.
Egy helyen lakik, dolgozik, azaz eomegy munkaba hazamegy, háztartás van ahol gyerek is van, van 1-2 bnoje akikkel néha összeül de nemigen él szoc.életet, néha elmegy az aktualis barátjával szórakozni es ennyi.
Hűséges megbízhato, csinos szép, ágyban jó, intelligens, humoros, de ilyen faék egyszerű kiszámíthato az élete.
Azt tűnt fel hogy minden oasi eleinte lángol mert tetszem, minden izgalmas nekik stb, es ahogy beavatom az életembe nálam vannak, szinte együtt élunk, elkezdenek kiábrándulni vagy nem tudom.
Mintha pár honap alatt lejátszanának magukban egy teljes kapcsolatot. Szerelem lángolás egymás megszokása alkalmazkodás egyutt megy az élet aztán hidegülés lelépnek.
Mit tegyek hogy velem maradjanak?
Szerintem rossz irányban tapogatózol. Amit leírsz az életed egyszerűségéről, az kizárt, hogy a legtöbb férfit zavarná. Ha egy férfi esetleg túl szimplának érezné azt az életet, amit élsz, akkor is gondolhat arra, hogy legalább megpróbálja felpezsdíteni, mielőtt otthagy.
A gyereked már sokkal inkább valószínű, hogy zavar jó néhány férfit, mert ez jelentősen korlátozza és lerövidíti a kettesben töltött, romantikus időt, s nem mindenki akar egyből pótapuka is lenni, annak az összes kötöttségével. Egy férfinak általában nagyon fontos, hogy legalább a kezdeti időszakban legyen egy kis felhőtlen, spontán öröm, melyet két ember egymás társaságából átélhet úgy, hogy nincs egy harmadik személy (pl. gyerek, anyós), akihez állandóan alkalmazkodni kell. Egy gyermekes anyát nem lehet egy felhőtlen két hétre elhívni a horvát tengerpartra nyaralni. Különösen ha olyan fiatal vagy, hogy egy korodbeli férfi még könnyen találhat gyermektelen nőket is, vagy pedig a gyereked olyan kicsi még, hogy nem vonul el tartósan a szobájába egykönnyen, hogy magatokra hagyjon, akkor ez nagyon lehúzza az ázsiódat a férfiak körében. Én régebben próbáltam ismerkedni egy hölggyel, aki egy 5 éves kisfiút nevelt egyedül - hát dögnehéz volt vele minden. A rokonok távol laktak, a vér szerinti apa nem akarta látni a gyereket, így gyakorlatilag nem volt kire hagyni. Munka után rhant érte az óvodába, és esténként, hétvégente permanensen a kisfiával volt. Úgy sétáltam a hölggyel, hogy közben a gyereket tolta a babakocsiban, s így persze mindent hallott és értett, amit mondtam neki; aztán később, mikor felhívott a lakására, az is úgy volt, hogy a gyerek a szomszéd szobában játszott, és 5 percenként átjött valamilyen indokkal, megszakítva a beszélgetésünket. Egy férfinak nem kell profi gyermekpszichológusnak lennie ahhoz, hogy tisztában legyen azzal, hogy egy gyermekét egyedül nevelő anyuka esetében fel kell vállalnia a gyermek féltékenységét. Szinte minden ilyen gyermek lázad a betolakodó, idegen férfival szemben. Ez a kisfiú még akkor is hisztizett a háttérben, amikor az anyukáját telefonon felhívtam, mert még azt sem akarta hagyni. Ilyen széllel szemben nem sok férfinak van kedve vitorlázni.
Lemaradt veletlen egy vessző a kerdes kiirasbol
Haztartás, van, ahol gyerek is van(nem nalam)
Jó, akkor van gyerek vagy nincs gyerek?Mert ez azért fontos, sőt, a válaszok erre épülnek ha megnézed!
Ahogy írják is: az emberek nagyrésze ilyen életet él, bár azért bele-bele kell csempészni egy kis kikapcsolódást a monotonságba.
Ahol gyerek van eleve meghatározza a munkaidőn túli időbeosztást, kevesebb idő jut mindenre, a szabadidő kettesben történő eltöltéséhez kell egy olyan nagyszülő/barát/testvér stb aki időnként, főleg az ismerkedési szakaszban, bevállalja.
6-os, ezt előre fel lehet mérni, még akkor is, ha mást mond az anyuka. Ahol kicsi gyerek van, sőt, a nagyobbnál is, az anya életének része, tehát számolni kell Vele. Ha apuka jelentős részt vállal a gyereknevelésből, van nagyszülő, még akkor se egyszerű megoldani a kettesben eltöltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!