Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyszerű nők ugy nem kellenek senkinek? Nem merem bemutatni az életem mert csak addig kellek.

Figyelt kérdés

Szóval egyszeru alatt azt értem hogy teljesen kiszámithato.

Egy helyen lakik, dolgozik, azaz eomegy munkaba hazamegy, háztartás van ahol gyerek is van, van 1-2 bnoje akikkel néha összeül de nemigen él szoc.életet, néha elmegy az aktualis barátjával szórakozni es ennyi.

Hűséges megbízhato, csinos szép, ágyban jó, intelligens, humoros, de ilyen faék egyszerű kiszámíthato az élete.

Azt tűnt fel hogy minden oasi eleinte lángol mert tetszem, minden izgalmas nekik stb, es ahogy beavatom az életembe nálam vannak, szinte együtt élunk, elkezdenek kiábrándulni vagy nem tudom.

Mintha pár honap alatt lejátszanának magukban egy teljes kapcsolatot. Szerelem lángolás egymás megszokása alkalmazkodás egyutt megy az élet aztán hidegülés lelépnek.

Mit tegyek hogy velem maradjanak?

#faék egyszerű nő
2022. márc. 22. 07:35
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Nekem szimpinek tűnsz, nincs veled semmi baj. Hány éves vagy? Összefuthatnánk, ha gondolod
2022. márc. 26. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!