Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek számát a nők által a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek számát a nők által a férfiak felé támasztott elvárások emelkedése növeli?

Figyelt kérdés
Hol fog a számuk tetőzni?

2022. márc. 22. 18:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7%
#10. Miből gondolod hogy gyűlöljük a nőket? Ha gyűlölném a nőket akkor nem is szeretnék barátnőt
2022. márc. 22. 19:53
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

#11 ez a gyöngyszem egy másik kérdés alá érkezett:

“ Nem gyűlölöm őket, viszont a nemek közti egyenlőtlenség nagyon zavar. Vagy lehessen férfiként is matchelni, vagy ha nem, akkor meg legyel előnyben a munkaerőpiacon, hogy ezen keresztül gyakoroljak nyomást a nőkre.”

Tehát mindegy, de valahogy nyomjuk el a nőket. Ez is nőgyűlölet.

Itt a link is a kérdéshez:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. márc. 22. 20:09
 13/27 anonim ***** válasza:
66%

11-es:

Egyértelmű, hogy gyűlölöd őket.

Nyilván a 40%-os értékeltségedből lehet tudni, hogy ki vagy, és más kommentekben is megnyilvánul a gyűlölködésed. Olvasd vissza magad egy külső szemmel.

2022. márc. 22. 20:12
 14/27 anonim ***** válasza:
14%

#13. Általában csak statisztikákat linkelek mint itt is, sosem buzdítottam senkit erőszakra, sosem mondtam hogy jogokat kéne elvenni, de mint látod ebben a kérdésben is le vagyok bombázva nullára, hiszen az ellenvélemény az elfogadhatatlan és nem érvelni kell ellene hanem eltüntetni és savazni.

Ha kezdenék egy új felhasználói fiókot és minden kérdéshez beírnám hogy "minden incel egy nyomorék" akkor két nap alatt be tudnék mutatni egy 90% fölötti értékelést.

2022. márc. 22. 20:17
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor reagálj a 12-es kommentre. Ez nem nőgyűlölet? Egy inceltől?
2022. márc. 22. 20:19
 16/27 anonim ***** válasza:
38%
#15. De az, de nem én írtam. Mit csináljak vele?
2022. márc. 22. 20:20
 17/27 anonim ***** válasza:
Múltkor egy reddites statisztikát linkeltél...
2022. márc. 22. 20:21
 18/27 anonim ***** válasza:
16%
#17. És? Amúgy nem statisztikát hanem a statisztikáról szóló threadet a purplepilldebate subról. Nem értem mi a gond vele.
2022. márc. 22. 20:24
 19/27 anonim ***** válasza:
92%
Ennyi erővel én is készítek itt egy kérdésből statiszikát és bárhol ahol azt megkérdőjelezik, annak bedobom a linket ahhoz a kérdéshez.
2022. márc. 22. 20:27
 20/27 anonim ***** válasza:
16%
#19. Csak azért linkeltem be mert a telegraph cikkje fizetős és a threadben a lényeg zanzásítva volt, nem értem miért kötekedsz
2022. márc. 22. 20:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!