Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek számát a nők által a férfiak felé támasztott elvárások emelkedése növeli?
#11 ez a gyöngyszem egy másik kérdés alá érkezett:
“ Nem gyűlölöm őket, viszont a nemek közti egyenlőtlenség nagyon zavar. Vagy lehessen férfiként is matchelni, vagy ha nem, akkor meg legyel előnyben a munkaerőpiacon, hogy ezen keresztül gyakoroljak nyomást a nőkre.”
Tehát mindegy, de valahogy nyomjuk el a nőket. Ez is nőgyűlölet.
Itt a link is a kérdéshez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
11-es:
Egyértelmű, hogy gyűlölöd őket.
Nyilván a 40%-os értékeltségedből lehet tudni, hogy ki vagy, és más kommentekben is megnyilvánul a gyűlölködésed. Olvasd vissza magad egy külső szemmel.
#13. Általában csak statisztikákat linkelek mint itt is, sosem buzdítottam senkit erőszakra, sosem mondtam hogy jogokat kéne elvenni, de mint látod ebben a kérdésben is le vagyok bombázva nullára, hiszen az ellenvélemény az elfogadhatatlan és nem érvelni kell ellene hanem eltüntetni és savazni.
Ha kezdenék egy új felhasználói fiókot és minden kérdéshez beírnám hogy "minden incel egy nyomorék" akkor két nap alatt be tudnék mutatni egy 90% fölötti értékelést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!