Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ronthattam el hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ronthattam el hogy nem lett második randi?

Figyelt kérdés

Elmentem egy lánnyal kávézni és szerintem jól sikerült, nem sablonos dolgokról beszéltünk, sokat nevettünk, nem volt egyáltalán kínos csönd és végül kézen fogva sétáltunk haza.

Egy dolog ami esetleg rossz lehetett hogy ő vezetett végig a randi során, én teljesen új vagyok Budapesten ő már több éve itt lakik én végig a mobilomat néztem hogy merre kell menni és ő mondta hagyjam majd ő mutatja az utat. (Tudom ez így nem valami alfás).

De azt mondta hogy 1 hét múlva szívesen találkozna velem.

Aztán egyik nap találkoztam vele az edzőterembe, oda akartam menni csak egy kicsit beszélgetni, de elég durván elküldött mondta hogy az edzésre akar figyelni. Elég rosszul esett de valahol jogos.

Aztán egyik nap küldtem neki egy üzenetet egy képpel egy ilyen nagyon fancy kávéról és írtam neki hogy jó reggelt megcsináltam a reggeli kávéját.

Erre nem válaszolt vagy fél napig pedig láttam hogy látta, utána jött a válasz hogy mégsem akar többet látni.

Ez ennyire cringe üzenet lett volna? Vagy szerintetek máshol van a gond?

2022. márc. 19. 08:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9-es hogy jöttél erre rá a kiírásom alapján?

Egyébként én is gondoltam erre, főleg mert ő egy elég erős karakter.

14 éves korában költözött el a szüleitől, élsportoló szinten küzdősportolt...

2022. márc. 19. 11:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Már a “randin” tudta hogy nem akar folytatást. Csak ott még udvariassága volt az erősebb a bunkóságánál.
2022. márc. 20. 07:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!