Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt írta nekem a lány, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt írta nekem a lány, hogy nagyon imád, (még személyesen nem találkoztunk), én meg ignoráltam, és úgy tettem, mintha le sem írta volna, és azóta mintha már nem is akarna megismerni, szerintetek?

Figyelt kérdés

Utoljára ilyet tiniként csináltam nagyjából, de azóta felnőttem, és nem tudok imádni senkit, akivel még nem találkoztam személyesen, és ha találkoztam is már valakivel, akkor sem egyből.

Nekem nagyon gyors és picit fura, hogy valakiben ilyen könnyen kialakul ez.

nov. 17. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is gaz, erett felnott ember nem csinal/mond ilyet. Nekem nagyon kiabrandito lenne.

25N

nov. 17. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Milyen a természete a lánynak? Van egy barátnőm ő olyan, hogy folyton mondja, hogy imádlak. Mármint bárkinek aki kicsit is kedves dolgot tesz neki, vagy szivességet. Nála ez olyan mint a köszönöm. Kezdetben fura volt, de megszoktam.

Viszont, ha ő komolyan gondolja és mintegy a szeretlek szó helyett használja az imádlakot az nekem bizar. Volt egy ilyen pasi akivel annó ismerkedtem kb 2 nap után már imádott és nekem nagyon fura volt, hiszen még nem is találkoztunk.

nov. 17. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Van aki alapból ilyen.
nov. 17. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ezt túl gondoltad, ennyi alapján kár volt ignorálni.
nov. 18. 05:20
 5/7 anonim ***** válasza:

A ffi ismerősömnek is mondta a nő az 1. randi végén, hogy szereti. Hát csúnya vége is lett a dolognak 3 hónap után..., a nő visszament az addig agyonszapult férjéhez.

Egyébként meg lehet, hogy olyan a személyisége, szójárása, mint amit a 2-es ír.

nov. 18. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Hülye az ilyen...vagy mind a kettő???
nov. 18. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt dolgom ilyen instabil hülyével, gyakorlatilag pár hét random semmi, középszerű figyelem után képes volt bemondani hogy szeret. Meg hirtelen rámkattanni úgy. Aztán hamar el is szállt az egész, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Ennyit érnek. Érzelmileg éretlen, gyerekkorban megrekedt hülyék.
nov. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!