Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ronthattam el hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ronthattam el hogy nem lett második randi?

Figyelt kérdés

Elmentem egy lánnyal kávézni és szerintem jól sikerült, nem sablonos dolgokról beszéltünk, sokat nevettünk, nem volt egyáltalán kínos csönd és végül kézen fogva sétáltunk haza.

Egy dolog ami esetleg rossz lehetett hogy ő vezetett végig a randi során, én teljesen új vagyok Budapesten ő már több éve itt lakik én végig a mobilomat néztem hogy merre kell menni és ő mondta hagyjam majd ő mutatja az utat. (Tudom ez így nem valami alfás).

De azt mondta hogy 1 hét múlva szívesen találkozna velem.

Aztán egyik nap találkoztam vele az edzőterembe, oda akartam menni csak egy kicsit beszélgetni, de elég durván elküldött mondta hogy az edzésre akar figyelni. Elég rosszul esett de valahol jogos.

Aztán egyik nap küldtem neki egy üzenetet egy képpel egy ilyen nagyon fancy kávéról és írtam neki hogy jó reggelt megcsináltam a reggeli kávéját.

Erre nem válaszolt vagy fél napig pedig láttam hogy látta, utána jött a válasz hogy mégsem akar többet látni.

Ez ennyire cringe üzenet lett volna? Vagy szerintetek máshol van a gond?

2022. márc. 19. 08:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Az tök mindegy, hogy ő vezetett-e, már az a gáz, hogy abba gondolkozol mi alfás, mi nem.

Másik, hogy alapból miként futottatok össze a terembe? Szerintem a reakciója érthető volt, azért ment oda, hogy edzen, nem azért, hogy beszélgessen, arra ott a randi. Viszont így látatlanba lehet úgy jött le, hogy követted őt és megtudtad hova jár kondiba. Ez viszont para, hacsak elve nem az edzőterembe ismerkedtetek meg. Az meg kicsit fura lenne, ha budapest száz konditerméből pont véletlenül ugyanoda járnátok.

2022. márc. 19. 09:03
 2/12 A kérdező kommentje:
1-es, a konditeremben ismerkedtünk meg.
2022. márc. 19. 09:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből elég sok minden lehet. De nem gondolom, hogy a vezetés lenne a probléma: ha valaki nem ismerős valahol, akkor nem az, ez van.

Lehet, hogy talált jobbat.

Lehet, csak szerinted volt annyira jó a randi.

Lehet, utólag esett le neki valami, amit mondtál, ami neki kizáró ok.

Lehet, nem voltál elég rámenős. Ismerek csajt, aki offol mindenkit, aki nem smárolja le az első randin.

Lehet bármi más.

De én mindenképpen intő jelnek vettem volna, hogy ha odamegyek, és durván elküld. Szerintem ő már ekkor tudta, hogy nem akar tőled semmit. Ha valaki érdekel, biztos nem durván küldöm el, hanem szólok, hogy szeretném befejezni az edzést, de utána menjünk valahova, vagy ha nincs időm utána sem, akkor azt mondom, hogy majd írok.

2022. márc. 19. 09:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán nem tetszel neki. De annyi gerinc sincs benne h9gy megmondja.
2022. márc. 19. 09:11
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Lehet zaklatásnak érezte, hogy edzés közben beszélgetni akarsz.

Egyébként több barátnőm mondta, hogy kondiba mindenki fel akarja szedni őket, és nagyon sokszor konkrétan zaklatják őket, vagy bámulják edzés közben.

Szerintem tiszteletben kellett volna tartsd, hogy épp nem szünetet tart, hanem edz, mert nem te vagy az egyetlen aki ott épp rá csorgatja a nyálát.

2022. márc. 19. 09:11
 6/12 A kérdező kommentje:

Akkor mentem oda hozzá amikor éppen szünetelt.

Illetve alapból a teremben ismerkedtünk meg, 3 small talk után hívtam el kávézni. Amikor először beszéltem vele ő kérdezte meg a nevem ezért gondoltam hogy tetszem neki és ezért hívtam el.

Mindig csak röviden beszéltem vele, én is edzeni járok a terembe.

2022. márc. 19. 09:17
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem sok lenne ez az uzenet 1randi utan, foleg h ezek szerint nem sokat beszeltetek. Sot nekem mar a kezfogas is….N de persze mindenki mas…
2022. márc. 19. 09:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocs,de sztm a kávés üzi elég gáz.

Máskor ezt a hibát ne kövesd el,mondjuk nem véletlen küldött el edzés közben sem.

De ilyen kávés üzit tényleg ne.

2022. márc. 19. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A kávés üzi valóban nagyon gáz volt, de nem hiszem, hogy azért offolt. Lehet, hogy ő a dominánsabb, erősebb karakterű férfiakat kedveli, te pedig a leírásod alapján nem vagy az. Egyszerűen más az ízlése, így nem akart folytatást.
2022. márc. 19. 11:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem legutóbb rapidrandiról jött be egy nő. Az első randin én vezettem végig, de ezt leszámítva kb mintha én írtam volna ki a kérdést.
2022. márc. 19. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!