Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel teóriák vajon honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel teóriák vajon honnan jönnek?

Figyelt kérdés

Gondolom sokan tudjátok, hogy miket szoktak állítani ezen az oldalon. Pl. hogy bizonyos magasság alatt már nem találni nőt, mindegyik a kigyúrt alfa állatokra hajt, még a legrondább nő is chad-re áhítozik stb...most nincs kedvem ragozni.

És amikor leírjuk, hogy mi ezeket pont ellenkezőleg tapasztaljuk, akkor vagy lehazudoznak minket, vagy elkönyvelnek trollnak....

Ezért kérdezem, hogy vajon honnan szedik ezeket az állításikat?

2022. márc. 18. 08:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
72%

"az a baj, hogy te is csak leírod azt, hogy a te világod milyen. És nem fogadod el, hogy más mást tapasztal."

Az én világom a többség világa. Vannak benne kétkezi munkások, értelmiségiek, jól keresők, rosszul keresők, szinglik, házasok, szülők, alacsonyak, magasak, soványak, kövérek. Az incelek is ebbe a világba tartoznak, csak ők ezt nem veszik észre. Olyan, mintha én csóróként szeretnék Forbes listásokkal lógni. Az nem az én világom.

2022. márc. 18. 11:56
 32/41 anonim ***** válasza:
26%
Hát gyerekek, nem tudom. Én azárt szkeptikus vagyok az olyan hangokkal szemben, akik elbagatellizálnak egy jelenséget, amit itt látunk lépten nyomon. Az nem létezik, hogy minden incel csak fantáziálgat az elutasításokról meg úri hóbortból nem kezdeményez kapcsolatot és úgy sír, hogy nem sikerül neki. Ha az ember igazán akar, az képes ismerkedni. De akkor miért van ennyi ember, akinek nem jön össze? Valami csak van amögött, hogy a pénz és jóképűség nélkül nehéz a pártalálás (az incelség ezt állítja), különben nem lenne ez a jelenség ennyire általános.
2022. márc. 18. 11:56
 33/41 anonim ***** válasza:
35%
32-es, nézd, amikor valaki leírja, hogy vele osszanak meg nőket, ott nincs szó a pénzről, sem a kinézetről. Ott a nőről úgy beszél, mint egy használati tárgyról. A legtöbb incellel ez a baj.
2022. márc. 18. 11:58
 34/41 anonim ***** válasza:
30%
29/30: Siman! Nekem most tetszik nagyon egy fiatal no, de sajnos a korkulonbseg miatt el kell felejtenem a dolgot. Raadasul az illetonek van egy kis szepseghibaja is, de engem nem erdekel, mert tok jo fej es olyan a kisugarzasa, hogy kesz vagyok tole. :D
2022. márc. 18. 11:59
 35/41 anonim ***** válasza:
30%
32-es: egyes itteni incelek kamuk
2022. márc. 18. 11:59
 36/41 anonim ***** válasza:
60%

Ezt egy másik kérdésnél írja a kérdező:

"A kényszerítés elfogadott ha adót szed az állam vagy katonának küld. A tested nem a tiéd hanem az államé"

Szerinted érdekel bárkit is, hogy néz ki vagy mennyi pénze van?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. márc. 18. 12:01
 37/41 anonim ***** válasza:
57%

"Tudom, ki vagyok, tudom, kiket ismerek, kik tartoznak a "világomba". Őket látom. ":

Ismerek átlagos kinézetű férfit ebből a világból, de ő drogdealer, rezidens 10 társaságban és gyakorlatilag az egész élete csak arról szól, hogy partiról partira megy. Mivel cuccot árul, így a 0 -24 házibulizást meg tudja tenni, nem kell dolgoznia.

Aki nem Chad, az általában First szavával élve hiperszociális és így lesz sikere annál a 2 -3 nőnél. Chad ő, csak máshogy + feladta az élete többi részét a szociális életen kívül.

2022. márc. 18. 12:04
 38/41 anonim ***** válasza:
77%

33# Na igen, ez már tényleg patológiás.

35# Ez is igaz.

36# Húha itt vannak bajok a toronyban :D

2022. márc. 18. 12:05
 39/41 anonim ***** válasza:
81%
32# Igen, de én nem az egyes incelekről beszélek, hanem a jelenségről magáról. Az incelek max 5%-a akar "kirendelt nőt" az államtól meg ilyen marhaságokat.
2022. márc. 18. 12:06
 40/41 anonim ***** válasza:
37%

"Az incelek max 5%-a akar "kirendelt nőt" az államtól meg ilyen marhaságokat":

Senki nem akar kirendelt nőt. Jelenleg párkapcsolatok terén a viktóriánus angliában élünk. Ehelyett nem sztálinizmust akarunk, hanem a nyugaton jelenlévő szabályozást.

2022. márc. 18. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!