Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel teóriák vajon honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel teóriák vajon honnan jönnek?

Figyelt kérdés

Gondolom sokan tudjátok, hogy miket szoktak állítani ezen az oldalon. Pl. hogy bizonyos magasság alatt már nem találni nőt, mindegyik a kigyúrt alfa állatokra hajt, még a legrondább nő is chad-re áhítozik stb...most nincs kedvem ragozni.

És amikor leírjuk, hogy mi ezeket pont ellenkezőleg tapasztaljuk, akkor vagy lehazudoznak minket, vagy elkönyvelnek trollnak....

Ezért kérdezem, hogy vajon honnan szedik ezeket az állításikat?

2022. márc. 18. 08:24
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
25%

10-es:

Egy másik incelkérdésbe pont hogy írtam én is és más is példát arra, hogy kb. 160 centis férfi ismerősei milyen sikeresek. Ott persze az volt támadva, aki ezt merte állítani, mert biztos kamuzunk.

2022. márc. 18. 10:30
 12/41 anonim ***** válasza:
80%

#9 sokkal rosszabb ennél a helyzet, a nők tinderen a pasik 1% val kezdenek valamit, mert így is egy csomóról van szó. Ami azért van mert a pasik meg ráírnak mindenkire, mert jó nekik sacc bárkivel, ha eljut szexig a dolog. Tegnap rakott be valaki videókat erről és tényleg tök nehéz lehet. Még a a helyes srácok sem tudnak kitűnni a tömegből. Férfi oldalon sokaknak nagyon sok frusztráció és önbizalom szétesés ennek az online dolognak a vége. Csak ez nem látszik női oldalról, mert ott meg ömlik be az érdeklődés. Ami persze meg férfi oldalról nem látszik, hogy mennyire kiégető és közönyössé tevő.

Egyik videó ilyen volt, hogy egy csaj kipróbálj a tidnert egy csávó profillal és 5 nap után kivan az egésztől, mert kudarc az egész. És hiába van az mondva, hogy ismerkedjen élőben, mert akivel ismerkedne élőben arra is ez a dolog zúdul közben online.

(és nem azt mondom, hogy az jó amit csinálnak az incelek, hogy bezárkóznak ezért. és lehet bírhatnák jobban a kudarcokat, és hogy nem keltik fel az érdeklődést, de nekem úgy tűnik alapja van. tényleg történt egy változás ahhoz képest ahogy ez korábban mehetett)

2022. márc. 18. 10:38
 13/41 anonim ***** válasza:
28%
És akkor az a megoldás, hogy fogunk pár nőt, és az alacsonyak elé dobjuk, hogy nesztek, azt csináltok velük, amit akartok?
2022. márc. 18. 10:42
 14/41 anonim ***** válasza:
41%

11.

Valószínűleg, mert a dolog nem általános, továbbá a gyakorin túl sok az ilyen "csoda", nem csak ebben a kérdéskörben. Itt valahogy mindig a "példának megfelelően" alakul minden. A valóságban viszont úgy 10 alacsony személy közül 2-3 él boldog életet, a többieken látni az alacsonyság miatt kialakult komplexusokra és azt, hogy valóban vicces hatást kelt, amikor kb. a mellkasomig se érnek és olyan "kisgyerekbőrben élő felnőtt" hatást keltenek, a szakáll, bajusz meg ilyesmik dacára is.

Sokuk elfogadta, hogy beszopta, de ettől még nem lesznek boldog emberek, csak valahogy igyekeznek elviselni, hogy az élet szar. Túlkompenzálnak sokan (nagy kocsi, keménykedés, kihívó viselkedés), mások amolyan áldozatszerepet vesznek fel és a környékbeli öregek kedvencei lesznek. Egyik se egy boldog szituáció...

2022. márc. 18. 10:48
 15/41 anonim ***** válasza:
70%
#13 szerintem nincs megoldás. én nem látom mi lenne az. Megváltozott a világ az új technológiák miatt és ezt visszacsinálni nem lehet. Csak lehet ha el lenne ismerve, hogy a nehézségeikben van valóság, akkor lehet már ettől kevésbé lennének frusztráltak. Mert most sokan azt tolják az inceleknek, hogy az egészet csak beképzelik.
2022. márc. 18. 10:57
 16/41 anonim ***** válasza:
64%
Azt, hogy egy ronda embernek nehezebb, senki nem vitatja. Azt, hogy nincs nője se alacsony, se dagadt embernek, az hülyeség.
2022. márc. 18. 10:59
 17/41 anonim ***** válasza:
34%

16.

Viszont nem általános, illetve általában ha ilyen ember kapcsolatban van, akkor fellehet készülni a kedves közösségi reakciókra, mint a gúnyolódás, a "biztos a pénze miatt" károgás és a tőle jobbak állandó jellegű csábítási kísérleteire az ő párjával kapcsolatban, mondván "ilyen alacsony/ronda/kövér embernél jobbat érdemel a másik, pl. olyat mint én, höhőőőj!" (ez különösen igaz, ha ez a csábító karakter önjelölt focista a megye háromban, vagy a vidéki tuningautók /elsősorban Lada vagy Kettesgolf/ mestere, ez a két legnagyképűbb-legbutább réteg akik nem bírnak leállni és tökéletesnek gondolják magukat)

2022. márc. 18. 11:05
 18/41 anonim ***** válasza:
78%

#16 így túl általámosítva persze hülyeség. Hogy senkinek nincs nője aki ilyen vagy olyan. De az egész ismerkedési folyamat én úgy érzem tényleg frusztrálóbbá vállhatott, mint amikor mindenki csak élőben tolta. És akkor mindenki viszonyag kis számú másik embert ért el. Aminek az lehetett a hatása, hogy senki nem volt ennyire túltöltve szóval egy olyan dolog is érdekes lehet amit ma észre sem veszünk. Ha hetente egy új emberrel került kapcsolatba, akkor simán közel engedte az ember az alacsonyabbat is és lehet úgy már érdekes is volt. Most meg a napi 20 match mellett ez más dolog. Olyan mint egy állás keresésénél amikor bejön 200 életrajz, akkor nem olvassák el mindent, hanem vannak valami szűrők, amik már valami tulajdonságok alapján 10et hagynak bent és azt nézi át jobban.

És amúgy valaszínűleg így sem totál reménytelen élőben az inceleknek, de egy csomó frusztráció után azért tuti nem egyszerű magabiztosan tovább tolni és nem leszarni az egészet.

Amúgy az is jó lenne, ha látszana mindenkin, hogy Tinderezik e, meg használ e hasonlókat, mert akkor pl velük élőben sem kellene próbálkozniuk és kevesebb kudarc. Csak ez is lehetetetlen nyilván. Szerintem nincs megoldás :D

2022. márc. 18. 11:11
 19/41 anonim ***** válasza:
33%
Akinek van nője és átlagos kinezetű, a nő jellemzően korábbról, például 10 évvel ezelőttről van, amikor még más volt a piac.
2022. márc. 18. 11:20
 20/41 anonim ***** válasza:
68%

Egy részük onnan, hogy csak az internet világából tájékozódik, azon belül is az Insta-Facebook-Mainstream háromszögén belül.

Ez megadja az alap hipotézist, ami azonnal tézissé változik, amint ő maga is ugyanezt megtapasztalja az életben.

És ha nem képes az árnyalt gondolkodásra (ahogy az emberek többsége sajnos felszínesen ítélkezik és hamar robban érzelmileg, jön a lila köd), akkor a sokadik "AHA!" effektus után a kék pirula nem pirossá fog érni, hanem megfeketedik.

Például a nők többsége nem szeret konfrontálódni, ergo: magyarázkodni sem. Ezért akkora divat a ghosting is. És az ilyen előregyártott kifogások is. Pl. a magasságot a tinilány ultimate jó érvként gondolja, mert ő lányként önmagából indul ki, hogy ha kiszemel magának egy pasit, akibe szerelmes és az elutasítja őt, mert a barnák helyett a szőkéket szereti, akkor holnap már szőkére festett hajjal fog iskolába jönni. De ugye a magasság egy megváltoztathatatlan tulajdonság, mégsincs rajta a píszí safe space tiltólistán, mint a kapafog, beszédhiba, anyagi helyzettel kapcsolatos előítélet vagy az ebből adódó ruházattal kapcsolatos előítélet.

Ezt pedig onnan tudom, hogy sokszor beszéltem úgynevezett Chadekkel is, akik akár több száz nőt is megdugtak és ők vallották egyöntetűen mind azt, hogy őket is utasították el és mikor rákérdeztem olyanokat mondtak, hogy

- a pici lány azt mondta, túl magasak, max fél fej, ő nem akar ágaskodni.

- neki nem jönnek be a tetovált, szolis pasik, a szőkéket szereti.

- túl izmos, túl férfias, neki az ázsiai típus jön be.

Még olyan nyakatekert indoklás is volt, hogy mindketten magasak és ha gyerekük lenne és lány lenne, akkor sokat szenvedne, neki alacsonyabb fiútól kell gyerek, mindezt azután, hogy összejött egy 150 centis törökkel (akiről később kiderült, hogy már a kapcsolat vége előtt pár héttel csalta vele).

Szóval ennyit a női szavahihetőségről. Aki ad a szavukra, az belebolondul. A tetteiket kell figyelembe venni, nem a szavaikat.

Az "utállak"-ból, "undorító vagy"-ból gyakran dugás lesz a végén, a "nagyon szimpatikus vagy", "végre egy normális férfi" "igazi úriember"-ből pedig legtöbbször barátzóna.

Deansdale örökérvényűjét tudom ugyancsak idézni: Amikor a nő azt mondja milyen pasit szeretne azt úgy kell érteni, hogy milyen belső tulajdonságokkal akarja, hogy rendelkezzen a külsőre alfa.

Aki a külső szűrőn kiesik, az csak a B oldalon versenyzik, ha elég szép egzisztenciát épít fel, akkor a második körben, a futottak még kategóriában versenyezhet a jobb állapotban lévő, kevésbé letiport hervadó virágokért. És ha kellően naiv (boldogok a lelki szegények), akkor még örülhet is a "sikerének".

2022. márc. 18. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!