Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oldalon lehetséges, hogy fizetett anti incel trollok vannak?
Nem furcsa eleve, hogy az összes incel válasz így le van pontozva, miközben a feministákat meg tömegesen pontozzák fel. Aztán itt az egyik 22 éves megmondóember válasza az egyik kérdés alatt:
"Én a 168cm-el és a 60 kilómmal nem érzem, hogy akkora hátrány lenne...ezek miatt soha nem kezeltek alacsonyabb rendűként a nők, és a jelenlegi barátnőm sem. Van egy ismerősöm, aki talán még nálad is piszkafább, neki is van barátnője..és egyikünk se gazdag.
Tehát a magasságra (bár mondjuk valóban hátrány lehet, ha 160cm alatt vagy), meg a súlyra fogni értelmetlen.."
Én is gyakran látok átlagos kinézetű...bár többnyire hiperszociális 2000 fb ismerőssel rendelkező férfiakat nővel, ez így oké is. Viszont férfiként 168 centisen nem fogsz találni nőt a mai világban. Ez abszolút képtelenség. Ma már lassan a 190 centi sem elég a nőknek, nem hogy egy 170 alatti szám. Ehhez hasonló valóságtagadó válaszokból nem eggyel találkoztam amióta itt vagyok az oldalon.
Ha Oroszország, Európa beteg embere (mint régen a Török szultánság), bizonyítottan megfizet egy egész világra kiterjedő trollhadsereget, miért ne tenné ezt a hatalom, aminek célja amúgy is a népesség 500 millió alá csökkentése, ha pedig sok az incel, nem nagyon fogunk szaporodni.
--Na most nem cenzúráztam magam, itt van minden.--
Inkabb megvezetett bluepill-es birkak.....
37F incel
Toplista 15. Hely: Kérdező Srác. 1011 kérdés 30 nap alatt.
Drága, itt csak fizetett kérdezők vannak. Nem tűnt fel?
Ráadásul elég carul csinálják. Régen még a kitalált kérdések is jobvak, főleg változatosabbak voltak. Ezt csak úgy, hátha olyan is olvassa, akit érint. Ideje lenne cserélni a beépített embereket!
Én, mint anti incel feminista nő :D ha már titulusokat lehet gyűjteni, együtt vagyok a párommal 7 éve, úgy hogy kb 1,5 éve jöttünk újra össze, volt egy egy éves időszak, mikor külön voltunk, mert úgy tűnt együtt már nem megy. 3 párkapcsolati próbálkozása is volt ez idő alatt, az egyikkel pár hónapig jártak is. Aztán újra beszélni kezdtünk és leépítette a csajt. 168 cm magas 36 éves. Előttem is voltak női, volt akit el is jegyzett.
Húgom cirka 2 éve van együtt a párjával, ő 166 cm magas.
Sajnos senki nem fizet érte, hogy kommenteljek, de, ha valóban van ilyen lehetőség én várom a megkeresést.
"3 párkapcsolati próbálkozása is volt ez idő alatt"
Vagyis elhajtottak, mint a nyulat a vetemenyesbol :)
Csak te vagy az, aki leall vele. Vagyis nem anti-incel vagy, hanem incel-hunter :)
37F incel
Legyen így drága. Elvégre te csak jobban tudod.
Kettőt közülük konkrétan tudom, hogy ő dobott és az egyik igen részeg barátjától tudom, hogy az egyik igen csak szemrevaló volt.
A párom határozott elvek mentén válogat, de nem azért lettem én a "befutó" mert egyértelműen én vagyok a jobb bármiben, egyszerűen a párom nem tudta lezárni az érzelmeit, hiába nem beszéltünk.
Szintén más forrásból is megerősített infó.
De nekem nem fáj, ha nem hiszed el.
Azonban incel vadász már csak azért sem lehetek, mert ezekkel a lányokkal, talán másokkal is, volt szex, ahogy korábban velem és előttem a barátnőivel is. Tehát ő nem lehet incel.
"miközben a feministákat meg tömegesen pontozzák fel."
Figy, képzeld el, tényleg: csak képzeld el, hogy létezik egy világ, ami más, mint a tiéd. Ez a világ ott él a szemed előtt, megfoghatatlan számodra, mégis ott van, tudtodon kívül benne élsz. Ebben a világban nem minden fekete és fehér, hanem vannak bonyolult összefüggések és árnyalatok.
Ebben a világban élnek furcsa emberek, akik - tudom, hogy elsőre nehéz ezt megérteni, de mégis igaz - nem szeretik sem az erőszakos inceleket, sem az agresszív feminácikat. Ők nem egyfajta csordaszellem miatt pontoznak, hanem a saját tapasztalataik és véleményük alapján. Ők a valótlan kreténségeket pontozzák, mindegy ki írta. Nekik ezért nem fizet senki, önként csinálják.
"férfiként 168 centisen nem fogsz találni nőt a mai világban"
Rögtön elmesélem a pont ilyen magas, házas haveromnak, hogy átb.szták, hiszen ilyen magasan nem lehet nője. Meg a többi, kb ilyen magas ismerősömnek is, akiknek volt/van párkapcsolata. A feleségemet is lek.rvázom, hogy az első két exe kb 170-175 cm volt.
Erősen kétlem, hogy mindegyik troll lenne, mert a nagy számok törvénye alapján tényleg kéne 1-2 lázadó.
Bár, erősen elgondolkodtató pár ember. Nyilván azt nem tudhatom, hogy mindegyik ugyanaz-e a kérdező/válaszoló, de voltak gyanús körülmények.
Pl. valakiket egy incelközösséget kitárgyaló eseményre hívtam volna és a legtöbbször vagy automatikusan elutasították (ergo az arcukat nem vállalnák) vagy a legpozitívabb válasz is az volt, hogy "meglátjuk".
Másik ilyen arcot nem vállaló eset, hogy nem szólítanák fel egymást, nem készítenének videót az elveikről, nem toboroznának nyilvánosan. Ez persze lehet attól, hogy félnek a megaláztatástól, de lehet azért is, mert szimplán trollok. Aki meg tényleg hisz az ügyében azt kétlem, hogy ez visszatartná, mert az igazi incel valószínűleg ilyen fórumokat olvasgat, ami nyugaton annyira elterjedt, hogy ott már mi sem egyértelműbb, minthogy arccal lázadnak.
Harmadik ilyen eset ami trollra emlékeztet, hogy egyik se lenne benne egy találkozóba, pedig én szívesen beszélgetnék egy kávé mellett ilyenekről. Értelmesebbnek és kulturáltabbnak vélem, mint az itteni kibeszélőt, de szerintem ezt nem is kell tovább ragozzam. Itt ki kell emeljem, hogy egy ember ment volna bele ilyen személyes beszélgetésbe, de ő konkrétan agresszív volt több kommentbe és maga ahogy rám írt privátba is elég khmmm kategóriájú volt. Sőt, előre kért egy leveles tárgyalást, hogy nehogy feleslegesen utazzon. Kissé para volt az összes fellépésre, én meg nem úgy akarok menni találkozóra, hogy a paprikaspray a táskámba van.
Illetve ott van még 37F incel. Ő nem tudom eldönteni, hogy kamu vagy tanult tehetetlen. Többször próbálkozott arra fogni a sikertelenségét, hogy kisebb állkapcsa van és neki többször ajánlottam segítséget, mert hasonló szituációba vagyok nőként egy genetikai betegség miatt. Ergo neki nagyon is tudnék megoldásokat javasolni, orvosokat országszerte és még anyagi támogatásokat is (állami részről persze). Még a fáradtságot se vette, hogy rámírjon, és mint szituációba lévő, jól tudom, hogy ezeket a forrásokat megtalálni nem kis munka mert nagyon sok a szar orvos és a kontár, valamint az állami eligazításos oldalak sem a legátláthatóbbak. Az egészség ugyebár meg fontos kérdés. Szóval erősen kétlem, hogy magától járna utána a dolgoknak, mert hamar rájönne, hogy nem árt segítség.
Úgyhogy végsősoron én azt mondanám, hogy mondjuk az oldalon lévő 5 incelből 2 kamu. 1 annyira tanult tehetetlen, hogy olyan máshol nincs is. 1 annyira nőgyűlölő és agresszív, hogy nemcsoda, hogy a nők a mosolyától átmennek a járda túloldalára és 1 ilyen kis reményvesztett igazi incel.
Amikor a fő troll nevez trollnak másokat, az már Troll Level1000. Gratula kérdező.
Amúgy sajnos nem kaptam még pénzt senkitől azért, mert lepontoztam idióta válaszokat.
Hát, pötsöském.
Akármilyen fura, nem kapok fizetést azért mert szarrá pontozlak benneteket a semmitmondó, általánosító, álhíreket propagáló kérdéseitek alatt.
Problémáitokat megoldani nem akarjátok, de mégcsak szembenézni velük sem.
Emellett, mivel előszeretettel skatulyázzátok be az embereket egy mondatuk alapján, sajnos gyanítanom kell, hogy az iq-tok sem világbajnok szint.
Ez az oka pl, hogy széttrollkodom az értelmetlen kérdéseiteket.
Ha itt sem találtok megnyugvást, támogatást, talán idővel visszafordultok anyukátokhoz, hogy foglalkozzon veletek többet.
Aláírás: néha incel, sokszor nem incel, néha feminista (igen, szeretem a nőket XD) Noren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!