Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az oldalon lehetséges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oldalon lehetséges, hogy fizetett anti incel trollok vannak?

Figyelt kérdés

Nem furcsa eleve, hogy az összes incel válasz így le van pontozva, miközben a feministákat meg tömegesen pontozzák fel. Aztán itt az egyik 22 éves megmondóember válasza az egyik kérdés alatt:

"Én a 168cm-el és a 60 kilómmal nem érzem, hogy akkora hátrány lenne...ezek miatt soha nem kezeltek alacsonyabb rendűként a nők, és a jelenlegi barátnőm sem. Van egy ismerősöm, aki talán még nálad is piszkafább, neki is van barátnője..és egyikünk se gazdag.

Tehát a magasságra (bár mondjuk valóban hátrány lehet, ha 160cm alatt vagy), meg a súlyra fogni értelmetlen.."

Én is gyakran látok átlagos kinézetű...bár többnyire hiperszociális 2000 fb ismerőssel rendelkező férfiakat nővel, ez így oké is. Viszont férfiként 168 centisen nem fogsz találni nőt a mai világban. Ez abszolút képtelenség. Ma már lassan a 190 centi sem elég a nőknek, nem hogy egy 170 alatti szám. Ehhez hasonló valóságtagadó válaszokból nem eggyel találkoztam amióta itt vagyok az oldalon.

Ha Oroszország, Európa beteg embere (mint régen a Török szultánság), bizonyítottan megfizet egy egész világra kiterjedő trollhadsereget, miért ne tenné ezt a hatalom, aminek célja amúgy is a népesség 500 millió alá csökkentése, ha pedig sok az incel, nem nagyon fogunk szaporodni.

--Na most nem cenzúráztam magam, itt van minden.--

2022. márc. 18. 02:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

Egy másik kérdésnél én elkezdtem beszélgetni jó hosszan a kérdezővel. Próbáltam úgy magyarázni, hogy megértse azt, amit mond, hasonlatokkal, minden. Ha nem tetszett neki valami (nehezen lehetett belekötni abba, amit mondtam), simán ignorált.

Nem akarnak ők sem olyan megoldást, amihez meg kell mozdulni. Lehet álmodozni, az ingyen van.

2022. márc. 18. 10:18
 22/32 A kérdező kommentje:

"Ha nem tetszett neki valami (nehezen lehetett belekötni abba, amit mondtam), simán ignorált.":

Ilyet én is szoktam csinálni, viszont nem azért, mert nem tetszik valami. Egyszerűen amikor egy kérdés alatt van 30 anti incel válasz, mem fogok az összesre reagálni. Azokat választom ki, amik értelmes érvek.

Ha beírja valaki, hogy ismer valakit, aki 168 centis és 2 nővel van egyszerre, az nem értelmes érv, mert ez a férfi maximum a metaverzumbam csinálja ezt.

2022. márc. 18. 11:04
 23/32 anonim ***** válasza:
79%

Először is a skizofrének állnak elő ilyen elméletekkel.

Másodszor: bsszátok meg gyerekek nektek fizetnek, én meg ingyen trollkodok. Szervezzen már be valaki....

2022. márc. 18. 11:06
 24/32 anonim ***** válasza:
86%

"Ha beírja valaki, hogy ismer valakit, aki 168 centis és 2 nővel van egyszerre, az nem értelmes érv, mert ez a férfi maximum a metaverzumbam csinálja ezt."

Jó, oké, feladom. Ha neked meg pozitív példák se kellenek akkor hagyjuk a francba. Incel vagy? Teszel ellene? Teszel érte? Vagy csak várod hogy hátha az állam önszántából újraossza a nőket és hátha szupermodellt kapsz.

2022. márc. 18. 11:10
 25/32 anonim ***** válasza:
78%
Úgy tűnik az incelek sikeresen átvették a nemzeti radikálisoktól az összeesküvés elméletekben való hitet. Igen világszerte pénzeli a háttérhatalom az átlagembereket, akik épp párkapcsolatban vagy házasságban élnek , hogy tessék csak hergelni ezeket a szerencsétleneket, ha már ebben hisznek legyen igazuk. Na ettől most jobb ? Amúgy az emberek többsége azt se tudja kik vagytok és nagy ívben letolja van e nőtök vagy sem. Úgy hogy nincs más , mint ki a szobából a szabadba ismerkedni és élni . Sok sikert .
2022. márc. 18. 12:09
 26/32 A kérdező kommentje:

25: Nem erről beszélek. Arról van szó, hogy ha a nők 99% -a csak a felső 1% Chadekre hajt, abból az lesz, hogy csak a felső 1% szaporodik.

A population counter egyébként fake, a dolog már ment a Tinder előtt is. Kizárt, hogy 10 millióan legyünk. A témáról First beszélt HBTDL -al egy törölt streamben. Ha egyszer ráveszem magam, majd újra feltöltöm.

2022. márc. 18. 12:54
 27/32 A kérdező kommentje:
Az egész incel probléma a háttérhatalomnak köszönhető, akik ezzel akarják végrehajtani vagy a népessésgcsökkentést 500 millióra, vagy a fehérek lecserélét (bár a feketéket is írtják valamiért, based pluto beszélt róla).
2022. márc. 18. 12:55
 28/32 anonim ***** válasza:
79%
Anyád a penészes plafont nyalogatta, miközben terhes volt veled, vagy mitől vagy ilyen hülye?
2022. márc. 18. 13:15
 29/32 anonim ***** válasza:
77%

1-2 éve még legyintettem volna, hogy csak trollkodsz, de azóta élőben is vannak olyan ismerőseim, akik ilyen szinten kommunikálnak. Most inkább azt mondom, hogy gyanítom/remélem, hogy trollkodsz.

"Ha beírja valaki, hogy ismer valakit, aki 168 centis és 2 nővel van egyszerre, az nem értelmes érv, mert ez a férfi maximum a metaverzumbam csinálja ezt."

Az érvelésed más szavakkal így hangzik: "az empirikus cáfolatod nem fogadom el, mert meg vagyok róla győződve, hogy hazudsz". Ez más szavakkal azt jelenti, hogy semmilyen neked ellentmondó példát nem fogsz elfogadni. Márpedig úgy nehéz vitatkozni, hogy bármilyen számot, ellenpéldát hoz akárki, ha nem a te elméleted támasztja alá, te egyszerűen ráfogod, hogy a háttérhatalom hazugsága.

Azért ez így nem valami fair játék, mert ez olyan, mintha nem számolnánk azokat a gólokat, amiket én rúgok. Ez egy színtiszta hitbeli, ideológiai vita. Mintha érvelésekkel akarnánk igazolni, hogy van-e isten: ha valaki azt mondja, hogy nincs, az eretnek, tehát minden érve hazugság.

Ezek után érvelésről beszélni minimum arcpirító. Aztán ha ezek után elküldenek a p.csába, akkor jön a "feminista incelgyűlölő" jelző. Pedig nem: a csalást utálják az emberek. Eljátsszuk, hogy vitázunk, de semmiféle vitaalap nincs közöttünk.

"Kizárt, hogy 10 millióan legyünk. A témáról First beszélt HBTDL -al egy törölt streamben."

Mindig tátott szájjal állok az ilyen szelektív hiszékenység előtt. Jön egy online figura, aki leír pár dolgot, ami neked szimpatikus ezért elhiszed. Simán elhiszed azt, hogy a világ összes (egymással rivalizáló) kormánya, társadalomtudósa, a gyakori teljes népe, mind-mind összefogva nyomja ugyanazt a hazugságot, de egy visszakövethetetlen ember álnéven egy törölt streamen színtiszta igazat mond. Ezt hogyan adod be magadnak? Semmi mást nem kell tennie, csak kimondani, hogy háttérhatalom, eltitkol, birkák, blackpill, tökömtudja és te letérdelsz és beszopod, majd előadod a megvilágosodott tudort.

"Azokat választom ki, amik értelmes érvek."

Ez egyébként az ilyen incel vitákra nettó nem igaz. Azokat szoktátok kiválasztani, aminek ellent tudtok mondani. Mindegy, ha azt állítod, annyira értékeled az érveket, akkor próbáljuk meg azok mentén.

"Az egész incel probléma a háttérhatalomnak köszönhető, akik ezzel akarják végrehajtani vagy a népessésgcsökkentést 500 millióra"

És kikből áll a háttérhatalom, mi az érdekük? Milyen formában szolgálja az érdeküket a fehér faj lecserélése, mit nyernek ezen? Mi lesz utána, kire cseréljük le a fehér fajt? Matematikailag hogyan jön ki ez a terv: hogy, milyen lépésekben és mikorra lesz ebből 500 millió? Hogyan lesz ebből kihaló fehér faj? Hogyan szolgálja az incelség a fehér faj lecserélését? Hogyan tudják elérni, hogy az incelek száma nőjön?

2022. márc. 18. 13:42
 30/32 anonim ***** válasza:
57%

29:

"Mindig tátott szájjal állok az ilyen szelektív hiszékenység előtt. Jön egy online figura, aki leír pár dolgot, ami neked szimpatikus ezért elhiszed. Simán elhiszed azt, hogy a világ összes (egymással rivalizáló) kormánya, társadalomtudósa, a gyakori teljes népe, mind-mind összefogva nyomja ugyanazt a hazugságot, de egy visszakövethetetlen ember álnéven egy törölt streamen színtiszta igazat mond. Ezt hogyan adod be magadnak? Semmi mást nem kell tennie, csak kimondani, hogy háttérhatalom, eltitkol, birkák, blackpill, tökömtudja és te letérdelsz és beszopod, majd előadod a megvilágosodott tudort."

Ezt ki lehetne stickyzni? :))) Annyira joo lenne!

2022. márc. 18. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!