Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az oldalon lehetséges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oldalon lehetséges, hogy fizetett anti incel trollok vannak?

Figyelt kérdés

Nem furcsa eleve, hogy az összes incel válasz így le van pontozva, miközben a feministákat meg tömegesen pontozzák fel. Aztán itt az egyik 22 éves megmondóember válasza az egyik kérdés alatt:

"Én a 168cm-el és a 60 kilómmal nem érzem, hogy akkora hátrány lenne...ezek miatt soha nem kezeltek alacsonyabb rendűként a nők, és a jelenlegi barátnőm sem. Van egy ismerősöm, aki talán még nálad is piszkafább, neki is van barátnője..és egyikünk se gazdag.

Tehát a magasságra (bár mondjuk valóban hátrány lehet, ha 160cm alatt vagy), meg a súlyra fogni értelmetlen.."

Én is gyakran látok átlagos kinézetű...bár többnyire hiperszociális 2000 fb ismerőssel rendelkező férfiakat nővel, ez így oké is. Viszont férfiként 168 centisen nem fogsz találni nőt a mai világban. Ez abszolút képtelenség. Ma már lassan a 190 centi sem elég a nőknek, nem hogy egy 170 alatti szám. Ehhez hasonló valóságtagadó válaszokból nem eggyel találkoztam amióta itt vagyok az oldalon.

Ha Oroszország, Európa beteg embere (mint régen a Török szultánság), bizonyítottan megfizet egy egész világra kiterjedő trollhadsereget, miért ne tenné ezt a hatalom, aminek célja amúgy is a népesség 500 millió alá csökkentése, ha pedig sok az incel, nem nagyon fogunk szaporodni.

--Na most nem cenzúráztam magam, itt van minden.--

2022. márc. 18. 02:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
83%

" De nem hiszem, hogy célravezető és egyáltalán pozitív hatású lenne amikor már szolgálólány meséje szintű társadalmat akarnak létrehozni és ezen létrejöttével fenyegetőznek."

Jaj, dehogy, én semmivel nem értek egyet, amit mondanak. Egyszerűen csak nem gyűlölöm, vagy vetem meg őket, mint embereket. Nem mondok nekik soha olyat, hogy dögöljenek meg, akasszák fel magukat, vagy hogy hulladékok, mint sokan teszik. Sajnálom őket, és - bár brutálisan ki tudnak akasztani - próbálom a pozitív végét megfogni a történetnek.

Mondjuk ha egyszer eljutnak oda, mint az oltásellenesek, meg a "bezzegamerikások" akik egy ártatlan óvodai szülői értekezleten is tolják az arcomba a f.szságukat, akkor nehezebben maradnék ilyen toleráns, de így online keretek között tök kezelhető nekem.

2022. márc. 18. 13:50
 32/32 anonim ***** válasza:
25%

LOL nagyon úgy tűnt, hogy 1 ember beszélget önmagában és egyet is ért a többi személyiségével ergo az egyes alteregók között nagy az összeértés :)

Az elméletemet tesztelendő az összes 5 csillagosnak adtam 1 piros pacsit (Nyugalom mindenki más zöldet kapott!), erre lement neki 4,5-re! Vicces, hogy képes volt 20-24-er a saját hozzászólására reflektálni :)

2022. máj. 19. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!